Wednesday, February 16, 2011

Menu DriveThru Mc Donald

 Kengkawan suka beli McD by drivethru? Sekarang amat mudah coz mereka dah kasik kita 'buku menu'... so takdelah kita terkial2 kat depan speaker tue baru terfikir nak order makanan ape...

Kami selalu camtu... bila tiba depan speaker tue, terus jadi blur... mata pun pandang atas bawah atas bawah coz tadi terfikir nak makan menu lain, bila pandang board menu tue, terus bertukar nak makan menu lain plak... Tetapi sekarang tidak lagik.... dengan adanya menu nie, terus senang n set nak makan menu ape...
selit jer kat dalam kete...
 semua menu ada
 Cara-cara nak buat pesanan secara DriveThru pun ada..
'eyem'(kata lyna)...

9 comments:

SyaNa said...

mmg aku selalu last minit tukar menu
tgh drive nk mkn itu sekali oder lain
hahaaa

cik puan akish said...

suke mekdi!!!!!

suke juge beli lalu drive thru..

=)

.:mama dhia:. said...

x penah beli drive thru..

~izan~ said...

wah dah ada buku,senang nk belek.. =D

::Mamalyna:: said...

syana, kita serupaa... tak bleh tengok board menu tue, nanti terus bertukar menu kan, heheh

::Mamalyna:: said...

akish, drivethru senang kan... pehtu mcam2 boleh pilih...cakap jer, heheh

::Mamalyna:: said...

yana, tryler beli... sonang.. kat bangi n taman equine ada..

::Mamalyna:: said...

izan, senang bila dah ada buku... takdelah melilau mata tengok board menu tue... syok2..

puan nina said...

owh..da ade buku panduan..2 la pasal ble tgk board mmg nk tukar menu je kejenye..eyem sedap..sy pun suke =)