Saturday, February 19, 2011

Cuti-Cuti Malaysia @ Cameron Highlands

Salam sejuk,waaaahhhh!!!!hehehe... Semalam ai ambik half day, byk urusan lgpun nak balik lepih mlm tadi... Alhamdulillah selamat sampai kg dan mmg dah plan nak bwk mak jalan2 kat CH... CH dr kg ai since ade jalan baru ni, sejam setengah dah sampai. Tadi kami gerak kul 8.30 pg, singgah sg.koyan utk bekpes n teruskan perjalanan, selamat sampai CH kul 10.30 pg pehtu singgah minum teh kat Bharat Tea then pas je minum terus check in kat Hotel De'La Ferns... Baibai for now, nak kuar p petik stlobeli...

7 comments:

ibuayu said...

selamat bercuti...bestnya

Mama AqiL said...

akhirnya sampai juga ke CH yea...selamat berbabbymoon yea ejan..mana tau leh dpt adik tuk lyna...kan dh sejuk tue...

ibu_BatRiSya @wardah said...

waa..kite pon mgu dpn nak pi gak CH ni...

.:mama dhia:. said...

sangat best..bile la nak g sane.. rindu nak petik strawberi la..

~aSHa~ said...

dekat je kan ikut situ...tima kaceh bagi pelan jalan ke CH tempoh hari....

eima said...

wahhh sgt besh ...
aku pun suka pi sana ....

Echa said...

wahh.. seronoknyaaaaa... nak pegi jugak CH... nak kim setoberi jeruk boleh?? hahahahahaha