Wednesday, February 16, 2011

CRABSTICK POPIA - Ready to Pos on 16 FEB 2011

Hari ini ai akan pos CRABSTICK POPIA yg telah diorder oleh kengkawan... TQ so much coz sudi order...

LORNA
First time order, 4 peket... sungguh pantas, terus bank in during last weekend... ai penah citer yang ai nak pos popia kepada Lorna hari isnin lepas tp ai terlupa yang selasa cuti, so memang pos laju cuti... so postponed untuk pos... Hari ni, popia dah ready... Insya Allah, esok sampai... Tracking no - EN472211141MY

HANA KIRANA
setelah berchatting by YM, so HANA nak order 2 peket popia... Hana duk di Skudai, Johor... kebiasaan delivery ke Johor just ambik masa 1 hari jer... HANA ni tokey cadar tau.. jika nak tengok cadar2 yang dijual, boleh ke CADARKIRANA....
Tracking no - EN472211107MY

PUAN NINA
Nina sms ai nak order popia... mungkin tergerak hati nak order bila tengok kat blog UMMI ZAYDA kot, hehehe... coz Nina pun duk Johor jugak...tp di Skudai... Nina order 2 peket tp disebabkan Nina bank in RM20, jadinyer ai akan pos 3 peket popia... Nina, time nina mesej malam tue, tak mengganggu ai pun coz lyna pun tengah aktif time tu coz kami kat ICITY...
Tracking no - EN472211124MY
AZURA SAMSUDIN
First time jumpa Zura, bila die menang GA anjuran ai... Keje di Putrajaya jer... so Free Delivery ler kan...
Zura, 2 peket popia dah ready... dalam lunch hour, ai p sane yer... tunggukan kedatangan sang kancil ponpon kat parcel C tue, hehehe

ZANA MOF
Kami keje same kementerian tapi bahagian lain-lain... so ai menapak ajelah p hantar popia...
Zana, nanti ai roger2 yer...

Ada tak kengkawan nak order popia... masih ada masa jika nak dipos coz ai pos esok, insya Allah jumaat dah dapat... so boleh makan2 dihari weekend...

3 comments:

puan nina said...

ingat ganggu mlm2..riso gak..kak kite dok pasir gudang..

Echa said...

ni dah lepas ke.. blom lepas lagi masanya??? Jan ke Feb?

aDieyZa said...

malam ni zana nak goreng popia ni.. esk trs review.. hehehehe..