Tuesday, January 4, 2011

Small Celebration For My Besday

 Surprised yang tak bape menjadi dari my asben... tp I LIKEEEEE!!!
'HAPPY BIRTHDAY MAMA'
 me with my besday cake
 n DOMINO's PIZZA n kad besday
 Cake Cutting
 ada tangan comel di situ...
besday 'die', 'die' sibuk nak potong kek... besday mamanyer. 'die' jugak sibuk...

Konon2nya, malam semalam asben ai p kuar p main tenis... ai buat derk jer... tp dalam ati, terdetik... bestnye kalo before die p main, beli kek untuk ai... lebih kurang sejam, ai dengar cam org bukak grill umah dan bunyi beg plastik... rupa2nya asben ai balik, sambil galas beg tennis die... tp terkantoi sebab ai duk direct ngan pintu masuk dan boleh nampak plastik putih atas rak kasut... then ai tanya 'abang beli kek untuk ijan ke?'..... then die tersengih sambil cakap 'kantoi'.... yesss!!!! ada kek untuk ai... ingatkan kek aje, rupanya pakej sekali ngan pizza...

then, die pun bercerita... dah plan masa balik keje n kami round2 semalam...
trick first yang ai tak nampak... die p main pakai suar track panjang... biasa pakai yang pendek itam kuning tue... pehtu die tak bawak semua stoking ke knee guard ke ape... yg ai tau, die galas beg tenis die jer... pehtu die terus p presint 8, order pizza then beli kek kat baker's cottage then p beli kad n pen kat bookstore yg memang sebelah dominos... senang keje die yer...

TQ so much darling... wat susah2 jer... tp dalam susah2 tu, kenyang perut kami, hehehe

11 comments:

Huda said...

best tu kak :) happy belated birthday :) nnti leh order popia lg kan :)

MRS. K said...

huhuhu.. ok la tu yang..

besday i esok! ingat tau! hahahaha

eima said...

tak penah celebrate ..hahaha
takat bg hadiah je

[-suziey-] said...

happy belated besday ejan..simple but meaningful..sedapnya kek n piza :D

mummy_ayu said...

wah..bestnya hubby buat suprise..

Cik Puan Nurul said...

HAHAH..me tau kedai kek tu kat ne..memang sebelah dominos tu kan..bes tu asben wat sepraissss

Mama AqiL said...

SupRise...Sure sEnYum SamPai ke Telinga Ko kan ijan...hihihi..

So sWeet kan Hubby ko... Walaupun nampak cam siMple..taPi Sungguh berMakna lagI..darI Hubby dan ANak TerSayaNg...i Like

Mama AqiL said...

SupRise...Sure sEnYum SamPai ke Telinga Ko kan ijan...hihihi..

So sWeet kan Hubby ko... Walaupun nampak cam siMple..taPi Sungguh berMakna lagI..darI Hubby dan ANak TerSayaNg...i Like

ummiaqeef said...

wah,so sweet! hehe..haritu husben kite balik main badminton bawak balik bunga....hehehehe..

~aSHa~ said...

wah bestnye kek...i like....

.::Lynn::. said...

bestnya....