Tuesday, January 25, 2011

NOTA BUAT ASBEN

LAPORAN PETANG

Abang, semalam time balik hujan lebat sangat2.... masa ejan kuar ofis tue baru rintik2... dan sampai kat jambatan hujan makin lebat dan lebat...so ejan kalutler bawak kete coz nak cepat sampai ke taska lyna... ejan drive kancil ex850 tue ala2 drift, segala kete merc, bmw, honda dan kete buatan malaysia, abis ejan potong....tak sangka, kancil comel tue poweeeerrrr, hehhehehe.... sampai jer taska, cari2 payung tarak!!! semua abang ambik ke?.... nasib baik ujan makin reda time kat taska lyna...so ejan balut lyna ngan towel jer... sampai umah, ujan pun just renyai2....

Semalam, kami just makan lauk tomyam jer... ada tempahan popia, so ejan buatler sorang2 sambil dikaco di budak ticik tue... kat hall, jgn ditanya... pemandangan yg sangat menarik kerana lyna telah tarik semua bantal kusyen dan letak kat bawah... kalo ejan nak jalan area hall tue, ejan kena kuis2 kusyen, baru boleh lalu... Lyna pun tido lewat jugak semalam, kul 11:15, sudahnyer maknyer jugak yang rasa nak tido dulu... Alhamdulillah, semalam kami okey dan selamat...

Another 5 days to go...

5 comments:

Hezesuze said...

oh syukur sumenye selamat...wah banyak tempahan popia ye....bagus tu...hehe

ummiaqeef said...

haha..semoga berjaya menempuh hari2 mendatang... ;P

Pn. Zana said...

hehe. harap2 ayahlyna baca nih. Ammar pun suke tarik semua kusyen tuh kat bawah . hehe

eima said...

lama nye kursus ...kursus pe tuh ..cam induksi plak ..
tak pe aku dah penah kena tgal 6 bulan ...ok idup je sampai skrg hehehe

::AtahLyna:: said...

Alhamdullilah semua yer selamatkan..Skarang nie duk keje kat Tingkat 51, Komtar Penang...Keje tak abis lagik nie tapi sempat jengok kat blog nie...NAnti apa apa abg call nanti...