Tuesday, January 25, 2011

LAPORAN BUAT ASBEN

LAPORAN PAGI
DAY 2 - SELASA

Hari ni lyna liat bangun pagi... die boleh golek sane sini sampai abis berterabur semua bantal atas lantai.... ejan dah siapkan semua air panas untuk mandikan lyna... lyna okey jer bangun, turun dari katil... bila bukak baju, die boleh bantai melalak... so mamanya kena coooooooollllllll..... malas mau bising pagi2 nie, kang hilang mood.... so terbaringler lyna sambil nangis2 kat depan bilik air... ejan biar jer die buat 'berlagu'... so ejan p iron baju... elok plak lyna datang kat bilik iron pehtu naik basikal round2 dalam bilik tue... suruh p mandi, katanya 'nakmau' (tak mau)... tp bila ejan kata 'lyna, tolong buang air dalam besen'... laju jer terus p masuk bilik air n terus masuk tab mandi.... so far, proses pemandian berjalan lancar.... takde adegan kejar2 dalam bilik air... so settle pakai baju semua, dalam kul 7 kami gerak dari rumah.... tinggalkan kat taska pun okey... cam biasa, ejan bekalkan die air kotak milo.... dalam kete tadik, die asik tanya ejan 'ayah?'... dah rindu ler tue...

4 comments:

eima said...

alolo kesian lyna...
5 hari lama lgi tu

mela said...

Fuh...lasak gak si lyana ni ya.nampak ayu ja.hehhehehe..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai .. kesiannye..
asben otstesen ye ejan?..
huhuhu, sib baik budak tu tak demam, kl si alya dlu.. memula berjauhan asik demam je kije die.. plg lama thn pun 1 mgu, msk mgu ke 2 dh start demam.. huhuhu, sedey amat, la ni dh immune dh.. :P

::AyahLyna:: said...

Siann kat lyna..Tak pa nanti ayah balik ayah banjer air milo kat poponas (petronas)...