Tuesday, January 25, 2011

Komen AyahLyna


U take care dear...

ai penah ikut die p keje... die keje, ai stay hotel ajelah... balik keje, kadang2 lewat petang... makan ikut dan jer... boleh tahan teruk jugak...

cam die p keje kat penang nie, semua pejabat tanah kat penang tue meka kena masuk buat keje... geng2 asben nie datang sane untuk test system dan setting komputer bagai... tarikh2 keje meka, ditentukan oleh pej tanah.... so kena mesti siap on time...

harap2 keje boleh disettlekan ontime... janganler delay... kalo delay, kena stay sane lagik...

5 comments:

Ummi Zayda said...

terbat rindu ejan ye..;)

Cik Puan Nurul said...

sabar ekkk..mmg xsuke kalo laki gi outstesen sana sini tapi kalau dah mmg tuk carik rezeki nak wat cemana kan

misz beauty said...

oh syahdu bila suami outstation... saya pun kene hadap dier outstation during CNY nih de wedding shoot kat pantai timur =(

✿etiey erywan✿ said...

wah.. dapat komne dari suami? tak pernah meras.. kuikui

eima said...

olololo ... sabar ye ejan ...
ko kena layan lyna tu elok2 ..jgn bg die boring karang demam plak rindu ayah die ...