Friday, January 14, 2011

Dah Berlaku dan Akan Berlaku...

Perkara yang DAH BERLAKU....
1.  Bekpes ditaja pagi nie...
2.  Bos sepatutnya cuti tetiba muncul kat ofis... perghhh! nasib baik ai kat nre lagi, heheh
3.  Bengang giler ngan cawangan... sibuk cakap dah hantar laporan, pehtu duk push2 nak suruh cepatkan nilaian... kalo nak laporan tue cepat, lain kali antar laporan tu terus by hand ke org berkenaan... tak pasal2 ai cakap ngan my bos...
4.  Hari ini lyna ada projek pembasmian kutu kat taska dengan kerjasama pihak klinik kesihatan putrajaya... konpom lyna makin selsema... owhhh, lyna tengah selsema skang..
5.  dan hari ini jugak kat taska lyna ada buat latihan 'FIRE DRILL'... konpom comel tengok budak kecik terkedek2 lari...
6.  Tetiba sakit perut, ntah pasal ape...
7.  Balik umah thari... kena siapkan tempahan popia coz ada tempahan pagi tadik... nasib baik 3 peket jer...
8.  Berjaya delivery popia..
9.  Skang sudah di ofis..

AKAN BERLAKU
asben maklumkan bahawa 23-28 JAN 2011, DIA AKAN OUTSTATION KE PENANG!!!!... Alahai, ni yg tak best nie... Skang die jaga projek kat Melaka n N9, tp ntah ade ape ntah... terpaksa p cover site penang... Boring! Boring!

5 comments:

izan_cute said...

yg no 8 tu best...nk sikit hehehe

::Mamalyna:: said...

izan, alamak... takde delivery ke kuantanler... by pos boleh?hehe

izan_cute said...

boleh ke pos??? kalau boleh nak order la hehe...

mummy_ayu said...

mcm2 ye dah jadi ari nie..busy tul..

eima said...

la tesian nye die ...
aku pun boring klu panjang tak dak ... if die keja mlm la ... tak dak sape nk tolong kemas beg anak nk pi umi ..nk basuh botol ...kemas umah ...basuh pinggan..tolong basih bj ... aarrrggg