Monday, January 10, 2011

Ai Lewat Masuk Ofis Sebab Budak KFC

Lunch hour tadi, ai p Tesco Kajang coz ada barang yang perlu dibeli... pehtu nak ler tapau KFC...

ai : akak nak order, Zinger Burger Crunch, satu set, satu ala carte dengan cheezy wedges besar satu...
(budak tue pun, tekan2 board order tue)
budak KFC : okey kak, total RM22.35
(ai pun serahkan duit)
budak KFC : ni balance, 5 sen... burger akak siap dalam masa 10 minit!
ai: ape? 10 minit, lamanyer...

Sepatutnya, time ai order tue, bitauler yang zinger burger ai tue lambat siap, at least, ai boleh tukar order makanan lain... ni dah siap bayar semua, baru bitau... ai pun tak nampak zinger burger tue coz kat depannyer ditutup ngan burger2 lain..

Disebabkan ai terlalu lapar, ai tunggu ajelah, walaupun dalam ati memang geram dan cuak coz memang ai akan masuk ofis lambat...

Walaupun lambat, ai tetap nak kata, yang ZINGER BURGER CRUNCH tue memang sedap!!!

5 comments:

izan_cute said...

wah,kena try ni..tp kena tanya dulu siap bape lama hehehe...

umilia said...

gile dahlame aku tak mkn beger kfc ni..asik2 beger mcd je..klu gi kfc msti kene amik ayam..cmne tu..hehehehe..

JaSSNaNi said...

ye ke.. camni nak kena beli gak.. try skali.. mana tau kete leh tersenggok2 bila kunyah.. kan.. :D ehehehe..

*ai pun peminat KFC.. :D

maszmadi said...

hm, lama x makan kat KFC, nak kena try ni... nyum nyum

kakyong said...

owh dah ade zinger burger crunch ye... kena masuk dlm senarai ni.. ;)