Monday, December 6, 2010

Xtvt sebelum tokey demam - Part III

Makan sudah.....
Nyanyi pun sudah....
so jom kita TENGOK WAYANG!!!!!
dan ini adalah first time bawak lyna masuk wayang... ati maknyer, dup..dap..dup...dap... takut lyna meragam...
 Tq mak ngah coz kuarkan duit wayang...hehehe... lenkali kita boleh tengok lagik..
 harus bergambar di samping poster RAPUNZEL
haaaa... WANTED!!!!

memang bestler layan citer kartun nie... dahler RAPUNZEL tue cantik...
lyna? memang layan sangat2 coz tak sampai 20 minit wayang, die pun lena... memang amanler kami bertiga layan citer nie... pehtu lagi 20 minit wayang nak abis, die pun bangun... dah abis, siap tepuk2 tangan lagik...syok2!!

so pehni, bolehler kami bawak lyna tengok wayang, tp kami kena layan wayang kartun ajelah....

Plannyer balik dari tengok wayang nie nak makan kat Mohd Chan, tp tak jadik coz ai dah start demam tahap gigil dah... kepala toksah cakap, memang berdenyut bagai nak rak.. dalam hati cuma kata, cepatler sampai umah, ai nak telan panadol + nak baring berselimut...

sampai jer umah, makanler nasik 2 sudu, pehtu terus ai bummm baring n tido... semalam still rasa tak larat dan alhamdulillah, hari ini dah okey walaupun asik bersin jer kat ofis nie...

5 comments:

Me_Lina said...

hahahha alya pun ada gmbr wanted tu... time tgk HP... comel je lyna..
esok we all baru nak terjah JJ balakong lg... mau tgk Rapunzel... harap2 dh x ramai org... heheheh

mummy_ayu said...

nak nengok.tapi tak dpt tgk lagi...

ummiaqeef said...

bestkan? lg best time anak duk diam..ehehehe

Ibu Ayra said...

syoknya tgk wayang....sejak ada ayra tak penah lagi tgk wayang...tak berani nak try bwk dia masuk, kot2 rugi ja ambik tiket...

ejan, ada tag utk ejan
http://rosrusli.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

eima said...

jangkit dr lyna ke ...
alahai tah bila la aku nk bw fahim plak ..
dah la pak nye tak penah tgk wayang ... hahaha