Wednesday, December 8, 2010

Very Bad Service!

hangin di petang hari.... ai call GLORY BEACH RESORT PD pada pukul 4 petang tadi untuk tanya sama ada tak apartment kosong untuk check in 26/12... jawapannya ialah, 'boleh tinggalkan no phone dan kami akan call puan balik'..... mereka tak call dan ai call balik dalam kul 6 petang, jawapan yang sama dan hang camtu jer panggilan ai.... cam letak ganggang kat tepi... dan ai call balik dalam kul 9 malam dan jawapan still sama.... mereka ambik masa 5 jam untuk beri jawapan pertanyaan ai tadi... ape kehalnye yg lama sangat?!!! 


Camni ke layanan kepada customer? tau ler musim cuti sekolah, so meka ada hak untuk demand...tp plzler kan, hati customer perlu di jaga jugak.... First impression yg buatkan hati ai jengkel! geram pun iyer jugak... Ai tak penah menginap kat sini... front office service pun dah bad... nanti duk sana, camne plak servicenyer....


** baru jer terima phone call dari Glory... bilik ada tp ai kena buat separuh bayaran pada 12/12 (2 minggu awal tue)... alasannya, untuk confirmation booking... jika tak, booking terbatal! high demand betul meka nie...

12 comments:

Hezesuze said...

adehh kalo weols dah terus blacklist dah glory tu hehe

lgpun kt glory bleh mandi pool jek uols coz pantai dia kotor..

~aSHa~ said...

sbb time hot market...25 dis kan krismas..

aku nak naik bukit lagi 2 minggu..lebih kurang ar tarikh ko...

MRS. K said...

dah penah duduk sini. blakang hotel ada laut tp kotor ya amat..

pool ada, tapi takde besar mana. so, orang bapak ramai cam semut dh.. huhuhu

Missy Nazirah.Z said...

wahh,teruknya servis dorg nih.

Naimah SiDiK said...

salam dear ..time2 cuti skol cam nie mmg kebanyakkan hotel cam demand taw.. to time nie gak la plan kita nak jalan2 makan angin kan.. tp kalau bsekureng itew... andaikata me yg kena sure dah kena balik.. hehhe customer always right kan?? so mmg kita ada hak...

Gieyana said...

perghh mmg demanding tul! tue belum stay sn lagi..kalau stay sure service pn mybe bad!huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sangat2 tensi la camni nak pi bercuti pun tak de mood kan, tak try bayu beach ke?

Echa said...

heheheh..sebaik aku tak keje kat sini...

aku tak penah stay sini lagi pun... tapi yang deposit tu aku rasa skang ni memang kena la wei.. aku baru baru ni booking hotel pun..hotel yang 2* pun derang mintak deposit satu malam untuk konfirm booking... ko amik tiara la wei.. ok gak.. hehehehee

[-suziey-] said...

waaa nk coti2 yek..

Sarah Syazwani said...

penah dok sini..ok jek tp xtaula skang ni kan kot2 dh demand sbb tmpt ni antara yg murahla per night

Zimah said...

izan, ko call je no ni..encik rahmat corus paradise PD..0123281814..ckp hazimah perbadanan putrajaya..hehe..aku mmg selalu wat kursus kat situ..

ann @ hatiberbunga said...

huh!
giler tinggi demand. :P