Thursday, December 2, 2010

Tudung + Legging

Sama-sama kita renungkan... ai pun same renung jugak nie...

18 comments:

misz beauty said...

kesian utk org yg betul2 tutup aurat... kerana mereka2 nih org yg menutup aurat betol2 jd mangsa.. mungkin bertudung skrg hanya dianggap fesyen... (saya suke melihat perempuan bertudung yang stylo tapi bukan berlegging)..;-)

eima said...

hahaha tak penah lagi aku buat .. geli aku nk pakai legging pastu nampak alur p'p't ngan b'nt't tu ....
geli tau tak ...
ingat aku suka tgk korg tayang alur² tu ....

@e_da said...

kadang-kadang mmg pelik.. berlegging kuar umah rumah rasa mcm telanjang jek.. nampak susuk tubuh.. tp pakai tudung camana tu??

Echa said...

erkkk.. aku penah pakai gini jugak... tapi baju labuh la.. biasanya lepas hampir ke lutut tu... kena ubah penampilan pasni... ishhhhh...

Cik Andam Hazlina said...

erk.. gmbo pompuan kat notis tu cam yg dlm email je.. ade ke pakai tudung bj tak de lengan n pakai legging mcm tu.. mcm bodoh je..

huhuhu... segan plak rasenya...

Pn. Zana said...

sy pn x suke tgok pompuan cm ni. malu sndiri jer..:)

*azni* said...

ai pakai legging tp kt dlm umah jela..kat luar xberani sbb malu..

mama_auni said...

alamak...eza slalu pakai legging tp ngan baju labuh...adoii

:: iManja :: said...

seksi seksa ni kat umah ajer lah...

Sidratul Muntaha said...

aku gemuk sbb tu aku tak pakai mcm tu
tpi klu kuruspun aku punay tembam n montok.
kang tak pasal - pasal pak arab sume kat sini nak iktu balik.
gile!!
klu pakai camtu kat sini,mgm konfirm kena denda dgn admin.
kena denda weih.
jgn main2
bkn student jer kena
huhuuhuh
mgm cari penyakit klu pakai mcm tu
tak pasal - pasal nnti kena rogol

Ieza said...

kt umah jer xper kot...he3

mama_iris said...

kite ada banyak koleksi legging...tp hanya utk tatapan suami...hehehe....x koser pakai kat luar...rasa mcm kuar sume keratan rentass...gud for sharing this=)

Hezesuze said...

ishh nak pakai camgitu pun segan uols...booollaaatt sumenye nnti hahahaha

BIONIC WOMEN said...

me xder legging tapi seluar jeans yg agak mengikut kaki skit ada ler..tapi tebal tau..
kat rumah ada ler legging, pakai malam sajo..hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

mcm2 fesyen sekarang nie
tp mmg sangat tak sopan pakai legging bagi yg bertudung even di tutup ngan baju yg labuh...

Nieylicio Kerolicio said...

actually bkn pakai legging jer.. yang sua ketat2 pon same jer.. jeans ker.. kalo da ketat tu mmg same je la x tutup aurat tapi kate bapak Nys, bungkus aurat. Baju lengan pendek pon same. Pakai tudung tutup dada, baju labuh, sua longgar tapi tak pakai stokin pon namenye tak tutp aurat. Renung2kan dan selamat beramal.

mamaqari said...

memang x sesuai pki cani...mcm2 fesyen dh skang nih

Anonymous said...

bini saya pakai legging dalam jubah