Wednesday, December 8, 2010

Reward Utk Diri Sendiri

 Rumah ai memang menghadap jalan besar dan laluan angin dan habuk memang amat bersuka ria kat umah ai tue... dah sapu, pehtu tak lama terus berhabuk balik... geram sungguh!!! Dah lama teringin nak ada mende alah nie tp asik hold jer dulu.... time kawen ari tue, takde plak org kasik hadiah... so setelah berlakunyer sesi kumpul mengumpul RM... maka, benda alah nie telah menjadi milikku...
Vacum Cleaner from PHILIPS
 ada barang Free!
 All together in one box
merah yang cun!!!

Sangat2 puas hati coz berjaya hilangkan habuk yg bersepah kat umah tue... abis sedut semua
dan ini adalah hasil titik lelah berniaga selama ni... jenuh jugak tue nak kumpul... Alhamdulillah, at least nampak jugak hasilnyer...

12 comments:

mummy_ayu said...

sgt seronok kan..bila sesekali rewardkan diri sendiri...

Nad @ MamaZakwan said...
This comment has been removed by the author.
Nad @ MamaZakwan said...

huhu..berkat bisnes tak putus2 :)

Cik Puan Nurul said...

baguslaa..me pun jenis suka beli barang kat umah dr beli brg kemas ke atau baju berhelai2..kalau shopping maksudnya beli barang keperluan umahlaa beli baju baru time raya je sobss.bukan pe kita nak duk dlm umah tu hari2 seksa gak kalo mende2 penting tu xde,disebabkan xkaya kena gigihla menyimpan kan nak berhutang bagai xdaya gak.

Hezesuze said...

mmg puas kalo beli sesuatu barang tu dari hasil titik peluh kita kan...wah lepas nie rumah uols sntiasa bersih gtew ahaks

eima said...

kat umah ai ade tukang vacuum... u nk pinjam ke ...
die akan vacuum sampai abih habuk..silap2 sampai meletup vacuum tuh ... klu u nk ai pinjamkan...

.:mama dhia:. said...

umah saye pun banyak habuk kak..
kalo pakai penyapu mmg lg teruk la habuknyer..
tu pasal pakai vakum di umah..
jd habuk2 tidak beterbangan..

eRiNsZ said...

ya.. reward yg bermakna utk diri sndiri ~PUASkan?
tepuk tngan lpan kali

Pn. Zana said...

best !! moga murah rezeki lagi ..:D

ummiaqeef said...

teringin gak nak beli tp asik tertangguh..hehehe

Syatilla said...

puas hatikan bile dpt kumpul n beli pkai duit sndri

Afne said...

cantiknya ms. philips merah menyala!

ijan, rmh afne byk gak habuk. plg lama afne blh thn sakit hati 2 hari. habuk tu 1 hal, habuk2 mknn biskut ke roti pn gitu gak. kena la sapu hari2.