Thursday, December 16, 2010

Pemenang MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


Siapa yang bertuah nie...
 
Dan no yang ni jugak...

List nama boleh tengok di sebelah kiri ni yer...

Kepada yang menang, sila email alamat ke ejan8113@yahoo.co.uk...
TQ kepada kengkawan yg sudi join... Insya Allah ai akan buat GA yang simple camnie...

Popia akan dipos hari senin yer...

Tp bagi customer MamaLyna's Crabstick Popia... ada kejutan buat anda... so stay tune...

30 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang bertuah :)

Hana Kirana said...

tahniah juga.. if Mamalyn nak beli cadar.. boleh singgah jengok blog saya:
http://cadarkirana.blogspot.com

zue @ annaleeya said...

wahhhh.... anje dan lya yg dpt ler... thniah...

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!

xde rezeki lg nk merasa popia mamalyna..~

SHA said...

tahniah kepada pemenang...

ctnurkhijah said...

tahniah pada yg menang... pada yang tak menang macam aku sila cuba lagi....

JaSSNaNi said...

Tahniah kepada pemenang2.. :D

huhuuuu.. tak menang.. :(

haszuraidah ishak said...

tahniah buat yang bertuah..

Jom skodeng :Maila Vote Zahra..^_*

Pn. Zana said...

tahniah pd yg menang !

x de rezeki nak mkn popia free. tp, cm nak order la..nnti sy inform yer.

shaza said...

wah ada kejutan tuk customer.saya dpt ker?hehehe.....

eima said...

wahhh anje turut bertuah la .. tahniah to all winner...

Mama AqiL said...

aik..tak kena plak...

but...tahniah kepada pemenang2...

adiah kejutan tue apa ejan...jeng..jeng...jeng...

nanizamros said...

wawawawa sikit jerk lagik nak dekat no tu... heheheh..

Nad @ MamaZakwan said...

congrats anje n lya! :)

ibuafiqahhuzaifah said...

ejan nnti buat byk2 GA lagi...
nnti aku masukk...
haha..giler GA lak!

azura samsuddin said...

tahniah yer...

~aSHa~ said...

alerrrrrrrrrrrr...
dah le aku suka no 81 tu....

[-suziey-] said...

ha wlaaupn xjoin an xmenang..cam best je ade kejutan utk cutomer mamalyna crabstick..hahhaha:p

shera haifa said...

ehh..nama sy xtrsenarai..tp dh join GA,,myb xbrnasib baik..

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/mamalynas-crabstick-popia-giveaway.html

shera haifa said...

myb sbb xde rezeki..GA dh join..tp nama x trsenarai..buat yg menang tahniah..

http://kontestaje.blogspot.com/2010/12/mamalynas-crabstick-popia-giveaway.html

::Mamalyna:: said...

shera, camne akak nak senaraikan nama, takde pun tinggalkan link entry kat blog akak... akak mana nak tau shera join... kat syarat2 tue kan dah ada dinyatakan kan...
sori yer...

shera haifa said...

xtngal ehh sis? its ok..xpe xde rezeki kan..

Hezesuze said...

oooo tak bertuah kalinie..tahniah pada yang bertuah huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah kita menang ke cam tak sangka je...nanti kita email add k...suka2

Mama Zharfan said...

congrats to anje+lya--sungguh lucky tu

Ana said...

tahniah.. alahai.. satu nombor je nk kena kat no ana..hehe..82..

kak ijan, join GA ana lak..

http://honeysour00.blogspot.com

azlina aziz said...

Num saya sipi2 je lagi. heheh. Congrats to all the winner anje n lya :D N thanks pada MamaLyna kerana menganjurkan GA ni. Hope ada lagi GA macam ni ;p mana tau ada peluang saya. heheh :p

Ms sunsWeetz said...

sedihnyer..nama sy x diupdate kan dalam senarai cabutan..uwaaa!!

LYaFRINA said...

alhaldulillah.. rezeki...
sori izan.. lya x sedar ada sms kelmarin. hp lya jrg bwk bersama.. sbg langkah kesihatan... ni add lya:

ALYANI BINTI AMRAN
6445, TMN AIR PUTIH,
BATU 1 1/2, JALAN PULAI,
24000 KEMAMAN, TRG.

kakyong said...

TAHNIAH... buat Anje & Lya