Wednesday, December 1, 2010

Lyna Demam

Semalam petang elok jer main2, lompat2.... lasak kemain... tetiba tengah malam badan panas.. sah demam!   Ape lagi... asik merengek jelah.. nak berkepit ngan mama dan ayahnyer...

Dan pagi nie, badan lyna still lagi panas... mamanya yang berbaki cuti hanya 2 hari nie telah memaksa rela ayahlyna yang berbaki cuti 5 hari tue untuk cuti jaga lyna....
Sori sayang, mama tak dapat jaga lyna... lyna duk elok2 ngan ayah yer... Bekpes lyna pun mama dah beli tadik... Moga sayang mama ni cepat sembuh... Lunch hour, mama balik yer...

11 comments:

syawalsimpsons said...

ala akak...cian lyna ye...sama la ngan syawal...alhamdulillah dah sihat...moga2 lyna cepat sihat n blh lompat2 balik

Huda said...

kak ijan. husna pun demam...sian dia..pagi tadi tibe2 dia bangun dan rasa badan dia panas :( get well soon yer lyna..

Cik Puan Nurul said...

alalololo..kilat idung mmg demam la tuh kalo bibir pon dh merah gitu..semoga cepat sembuh n mkan ubat ye..lyna rajen minum ubat mst cepat baik bukan mcm qaseh kene kejor bagai dulu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cian
mmg musim la ni
rafiq pon baru baik demam
cepat2 sembuh ya

Echa said...

ala.. siannya ... skang musim hujan kan.. budak cepat je tak sihat... lyna.. demam nak beso ni... moga cepat sembuh yeeee...

.:mama dhia:. said...

cinnayer lyna...
moge cepat sihat yer...

*Miss Geli^ said...

weih, ko basahkan terus kepala dia..takpayah pakai baju....sian la budak demam

mummy_ayu said...

siannye lyna..semoga cepat sembuh..rajin2 makan ubat yer..

nurulazham said...

alahai..sian lyna..
smg cepat sembuh ye, syg~

eima said...

ubat montot utk lyna kena guna 250 dah tau ...
ari tuh pi pakar br tau ....
sblm nih klinik gomen ngan private lain asek bg 125 je ... sedangkan ikut kiraan berat dah kena 250 ....
demam fahim lambat baik ...

semoga cepat sembuh ye dear ...

aiDieNa said...

Anak akak pon demam.. yg sorang sakit mata.. pening.. pening... bonda dia pon raser nak demam sekali nie...