Friday, December 3, 2010

Gaji...Gaji...Tahun 2011

Orang Keje Gomen, Meh kita selidik dan gaji dan wat bajet untuk gaji tahun 2011
for me, ada 2 bajet tetap untuk tetiap tahun iaitu renew roadtax n insurance sang kancil dan cik pepel

Sang kancil akan mengempiskan duit tuannya dalam bulan Januari coz kena renew roadtax before 24 Februari
dan
cik pepel plak akan menyusutkan wang tuannya pada bulan Mei...

Plan tahun 2011

Januari, ingin cuti2 malaysia di Cameron Highland with my emak.... CH tu kan dekat jer dari kg ai, sejam setengah sudah sampai...

Februari = Cuti tahun baru cina, jika takde family day belah bapak mertua, akan join cuti-cuti malaysia di penang with family inlaw

In Plan, nak sangat2 terjah terengganu... tak penah sampai ke KT... so try to reach there in 2011

6 comments:

eima said...

wah ade plan ek ...
seb baik la keta laki ai tu roadtax tak mahai 200 ++ je ...c biru je la ... tp NCD dah 55%.... hehe tak mahai la tahun dpn ... bulan okt ..lmbt lagi....

Zy said...

wt plan awal2 senang nk bajet hehehehe

Cik Puan Nurul said...

eh raya cina awal bln dua ye.yahoooooo emm kalau plan pun msti ade yg punahkan plan ku itu hoho.,yg besnya hari raya nnt bertembung dgn merdeka kehkehkeh

aLoNg@Na said...

jan thn dpn gaji on my bday..huhu

.::Lynn::. said...

tahun depan anak2 dah start sekolah...

~aSHa~ said...

sib baik semua gaji boleh dikatakan lebih dari 20hb...kecuali disember...sbb aku tak suka gaji dekat2 dan awal....awal la habis...tq sharing