Friday, December 10, 2010

31.11.2010

Telefon berbunyi, maka ai terus pick up ngan laju sekali coz tertera di situ my sleeping partner aka cinta hati aka teman gaduh aka mat despatch popia sedang menelefon ai...

asben : Ayang...31.11.2010, abang p mane?
(ai pun belek kalender...)
ai : Abang, sampai bila2 pun, takkan ada wujud 31.11 dalam kalender tau... bulan 11 sampai 30hb ajelah...

asben : tak guna punya member...die kenakan abang...

tengok...tengok... macam2 NORIZAN kena buat tau... NORIZAN  nie bukan setakat pa kepada bos kat ofis nie...tp NORIZAN  nie jadi pa jugak kat laki...

asben NORIZAN tue memang camtu... bila akhir bulan tetiap bulan, mulaler telefon NORIZAN sebab nak tau hari2 yang die tak punch card tue die p mane... sbb tu ler kat kalender umah, NORIZAN kena tick kalo die p mane2 or mc or el...

6 comments:

Cik Puan Nurul said...

huhu mujur tak tanye 31.02 ye tak..bagus ade bini yg lengkap leh jaga semua hal ehwal suami.mmg ituler org pompuan sering memikirkan hal2 yg pratikal yg kekadang bg sesetengah org cam xpenting je.

eima said...

tringat kes ...memula aku disahkan preggy ...
due date aku 31.9.2008
sedangkan sept mana ade 31 dol en.doc...

Nad @ MamaZakwan said...

btul2, segala macam hal si istri ni jaga..bab2 yg remeh camni pun kite amik tau jugak..bile ada problem bab menda kecik2 camni, kita jugak dicariknye, heeh..

klakar la eima! =)

*azni* said...

hehe..kak izan kan superwoman..

misz beauty said...

hehehee... dah semestinya kite memang PA kepada suami kite... =D

i'm clicking ur ASTRO...;-)

Fieza said...

Dah tersurat kita mmg akan selalu jadi PA husband kita. Tapi kan kadang my hubby pun jadi PA saya jugak sebab saya kan selalu lupa..hi..hi..