Monday, December 6, 2010

2 Peserta Tersingkir dari Program Mari Menari

Semalam 2 peserta tersingkir dari Program Mari Menari... minggu lepasnyer takde penyingkiran so minggu nie kenaler wat penyingkiran....
 MM ZARIN
MM ROSDI

ai tak layan sangat program nie... jika terbukak tv, tengah tayang...so tengok ajelah...tp tak mengikuti sangat2 program nie... layan camtu2 jer...

pendapat ikhlas ai, hampir semua isteri2 program ni seksi menyeksi sungguh... suami tak kisah yer... kadang2 tue hampir nak tersembul t*t*k belaka...

pehtu, costume... kadang2 nampak cantik, kadang pelik dan menjelikkan mata dan kadang cam pakai ikut suka jer...

tp yang paling ai salute coz mereka semua nie menari secara live... kalo sehati berdansa tue, tu semua rakaman...

MM ARIZ tue, yang bininya syikah tue, cantik kan... muka die cam dynaz mokhtar plak....

4 comments:

Cik Puan Nurul said...

yup seksi seksa belaka.ariz tu laki bini tentera udara muda remaja lagi diorang tu ariz tuh bru 23 thn dah kawen n ade ank kan.minggu lepas pasangan ariz ni dpt markah penuh 50% tuk tarian bollywood tuh tp mmg seronokla tgk.sy pun xdela layan sgt cume tetengok yg ulangan je time xde cerita benda nk tgk tu yg tertengok hat persembahan last week tuh.

Hezesuze said...

adehh weols lagik lah tak layan uols..tapi anak2 weols layang ler pulak huhu

::Mamalyna:: said...

nurul, memang seksa kan... cam MM Zul tue, bininyer ada yg tema menari tradisional tue, terselak kain sampai peha..

ariz tue memang muda betul.. bininyer keje pejabat kan..ariz yg tentera udara..

::Mamalyna:: said...

heze, tu ler.. ai pun layan camtu2 jer..