Thursday, November 4, 2010

Wall Sticker? Corak?

Lately, cik lyna amatler suka menconteng.... Serabut kepala maknyer yer... ari tue cadar... okeyler tue kan, duk dalam bilik, so org tak nampak...

yang ni, memang tak boleh sorokler...
tambah plak corak awang larat kat kusyen...
kat dinding area dining...
kat dining nie, ai plan nak beli wall sticker tau...tp belum sempat ai jumpa wall sticker corak yg berkenan di hati... cik lyna terlebih dahulu tinggalkan CORAK wall sticker kat situ dulu...

6 comments:

...etiey erywan♥ said...

sanagt cantik lukisannya... heheh :P

Hezesuze said...

kira lyna tu very kreatif arrr huhu

p/s uols kene tag tau..so ckidot kt blog weols ngeeee

~ana~ said...

try la beli kertas majung(betul ke eja ni) suruh dia conteng kat situ. kat ajmal kami beli kan dia a4 paper je suruh dia conteng...

bukhairiah said...

huhuhu kretip2...jgn bg dia main pen la...(huuhuhu anak ai pon main pen gak)

~aSHa~ said...

dia sdg meluahkan apa yg ada dlm kepalanye...jadi terima je la seadanya...ehehehe

.:mama dhia:. said...

hehehe... tu pasal org sampai sekarang x bg dhia pegang pen @ pensel..takut jd begini...hehehe..