Monday, November 22, 2010

TQ SHAZA

Gambo Crabstick ai dari blog SHAZA

Tq SHAZA sebab sudi beli CRABSTICK POPIA ai... lagi berbesar hati bila SHAZA bitau yang anak2 dia suka makan... Plan asal, Shaza nak ambik popia nie dari asben ai yang tengah outstation ke Seremban time tue, tp tertukar plan, so die mintak ai pos jer... so ai posler 2 peket popia ke SHAZA... semestinya kalo pos ke seremban, ai pos hari ini, esoknyer dah sampai...

Ada lagi citer pasal SHAZA, next entry...

13 comments:

mamalieyna said...

eeh bila la kita nak try ni..sume org sukaa..! ^_^

moga success selalu!

..nOj.. said...

gambo makanan lagi. lapo ni weh

Fieza79 said...

rasa mcm nk try lahh..!

Sumijelly said...

aiyoo.....kenapa nampak sedap pula di kala pagi yg mendung ni..hahaha

lapar jadinya..heheh

Sumijelly.com

eima said...

mmg sedap ...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah nampak menyelerakan la, nak try gak tapi kalo goreng meletop tak...takut gak ni

::Mamalyna:: said...

lieyna, hehehe... takpe, take ur time, hehe.. nak order, roger jer me..

::Mamalyna:: said...

nojah, aku memang nak seksa perut ko...

::Mamalyna:: said...

fieza, kami balik AS minggu nie..tp fieza duk kulim kan..

::Mamalyna:: said...

sumi, hehhee... tu namanyer penyeksaan selera, heheh

::Mamalyna:: said...

eima, heheh...toce2!

::Mamalyna:: said...

anje, try tanya suziey, die goreng meletup ke tak... so far, customer bitau, meka goreng biasa2 jer...

SHAZA said...

mana ada meletop goreng popia crabstick ni....