Thursday, November 11, 2010

Sudah Di Pos... Nantikan Kedatangan Pos Laju Esok Yer...

Tadi, di kala hujan yg agak lebat, ai redah ke pos laju yang berkangkang kera dari ofis ai yang terletak di Presint 3 sane untuk mengepos popia bagi pelanggan baru ai...

Alhamdulillah, dah di pos semuanya... ai rasa kan, bebudak pos laju tue cam dah cam muka ai ler... tp tak berapa suka deal ngan staff lelaki tue, cakap banyak potpet...

HUDA, SYAZA dan AKISH, nantikan parcel popia tiba di umah anda ari esok yer...

3 comments:

eima said...

nanti klu aku nk popia aku call ko pepagi ...amik petang utk minum petang ek .....

[-suziey-] said...

kelassss maju skang..byk dh bisnes..bole kembangkan lagi..hehe..

ejan..ahad ni insyaAllah kt ke area kajagn..bole jmpa x? nk order popia lagi sbnrnya..hahahhaha..nk 5 bungkus lagi :p

Huda said...

ye ye..nnti dh smpi huda let akak know k :)