Thursday, November 4, 2010

Seluar Eskrem

Masa ai pegi MINES ari tue, ai ada satu lagi seluar untuk lyna... ari tue yang kotak2 kan, yg nie corak eskrem plak... Sekali pandang, ai dah suka sebab ai suka corak warna warni...
meriah betul
harga cam biasa, RM10
zooom dekat sikit...
Girl nie tak lari dari kaler pink kan... bila bukak lemari lyna, alahai banyaknyer kaler pink... tp nak wat camno... kaler pink tu jugakler yang coraknya n design cun, tu yang kadang tangan nie rembat jugak....

4 comments:

.:mama dhia:. said...

beli kedai mane kak..kedai yg org beli baju dhia tu dekat ngan FOS jer..kat kedai tu jugak ker?? (kedai tu dekat ngan eskelator..)

Fieza79 said...

fieza pon selalu rembat baju Anis yg seme kaler2 pink...bekenan yg pink jgk..

murah suar tu...10 hnggt..

::Mamalyna:: said...

yana, kedai kat depan starbuck tue..

::Mamalyna:: said...

fiza, mostly pink cantik2 belaka tp dah banyak cam boring jugak...
suar lyna kotak2 tu pun rm10 jugak...hehee...