Friday, November 26, 2010

Alhamdulillah... Rezeki Tak Kemana..

Dah lama sangat2 ai tak join mane2 giveaway or contest... alasannya? ai tak sempat nak catch up coz banyak sangat giveaway n contest skang nie... bukak blog contest pun jarang2.... Sekali ternampak kat shoutbox, SHAZA bitau yang ai menang giveaway die... Dah sebulan lebih ai tak kasik ape2 respond.... nasib baikler SHAZA bermurah hati simpankan lagi hadiah giveaway tue... dan alhamdulillah, sarung kotak tisu renda2 cute mute nie selamat sampai ke tangan ai....
Masih ada rezeki ai yer...TQ SHAZA!

6 comments:

qasehadam @ nurul said...

tahniah..balik kedah yea huhu..emm nnt kalu ade chance leh la order popiah yekk ni hangpa semua duk sebuk kan..hati2 noo

shaza said...

tq sudi wat n3 ni.suka saya mamlyna sudi join cabutan bertuah saya tu...nnti jgn lupa yer collect lagi hadiah menang contest amik gambo pastu publish k wat n3.mesti meriah...

[-suziey-] said...

tahniah..hehe rezeki xkeaman..wlaupn dh lama..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah mamalyna..
shantk adiah tu, ropol² lg!

ZanaNordin said...

kalau dah rezeki tak kemana kan mama lyna

congrate

Hezesuze said...

wah tahniah uols!! cantik sgt