Wednesday, October 13, 2010

Tq AyahLyna

Tq so much AyahLyna...
TQ sebab sudi dengar ai mengadu domba pasal perkara ini... kalo tak dengar, ai potong upah u tau, hehehhee

Selama ni kita bersabar jer kan...tengok jer gelagat die...

Walaupun kita penah jadi mangsa keadaan die, alhamdulillah, kita masih bahagia ke hari ini *walaupun semalam gaduh sat gara2 popia*

Betul kata Nojah, jarang org nak tau pasal kebahagiaan rumahtangga seseorang tp ramai yang nak tau pasal keruntuhan rumahtangga org lain...

9 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

ha ijan...tips noja yang ni memagn menjadi...

::AyahLyna:: said...

Ishk ishk lawak sungguh laa no... Betui bak kata dlm cite soal hati tue..Biar buta mata tapi jangan buta kat hati..Hahahaha

..nOj.. said...

hehe tag team ngan somi nmpk. elok la tu. yg sane tag team, yg sini pun tag team gak. hahahah. buta ati betul. eh tetiba je. hahah

Echa said...

nak gelak je la.. boleh??? lama dah gelak ni tadi.. hahaahahhahaahahahahahahahahaahahahah..

ejaMaria said...

eh.. opis akak pun ade sorang mcm 'makcik' tu... ktorg tak pakat... tapi mmg sume org malas nak layan dia bercakap... sudah nya dia sendiri perasan dia mcm kena pulau... nasib la dia... Tuhan tu adil... bila kita burukkan org... lama-lama org nampak kite lagi buruk... ;p

::AyahLyna said...

Aku tak tag team laa...Aku sebagai pemerhati bebas aja laa..Hahaha

::AyahLyna:: said...

Lupa plak kita gado pasai popia ka? Ada ker..???bukan pasai tenis ka..??Hahahaha itu pun satu lawak jugak.Boley duk pot pet marah marah pastu gelak..boley kaa mcm tue..???Awat laa banyak sungguh benda lawak berlaku skarang nie!!!!

umilia said...

ala..kat mane2 je ade org mcm tu..biarla dorg dgn cara dorg..klu dok pk sgt nape dorg cmtu mau gile kite kang..hehehehe..

eima said...

alala..romantik tul la korg nih ... bila nk bg lyna adek..aku nk join mana tau leh booking katil sekali nanti...hehe