Tuesday, October 26, 2010

POPEYES d' SailorMan

Weekend lepas kan kami p Mines, sudai ai bilang pada asben nak makan kat satu tempat yang ALINA penah sebut... ai bukan boleh, ada mende yang ai tak penah makan lagi, mesti nak try makan....so kami ke POPEYES.... ni bukan Popeye yang makan bayam pehtu terus timbul otot2 tue... ni Fast Food... Same cam KFC coz kat situ kita boleh makan ayammmmmmmmm....

we order 2 set...lyna tido, so boleh makan ngan aman! Yahoooooooo....hehhehe
coeslaw dan potato
ayam spicy for me
ayam original for my laling
coeslaw yang sedap...takler hancur sangat cam KFC
mash potato yang sangat sedap!
desert.... strawberry cheese cake
okey, sudah kenyang...boleh blah!hehehhee

16 comments:

BIONIC WOMEN said...

wow..macam best jer..nak try jugak ler..

eima said...

uik .... popeye??
besh cam KFC ke ??

Me_Lina said...

adeh teringat2 lak kt cajun fries n mashed potato dier...

..nOj.. said...

teringat kfc dlm peti kt umh. sobsob. lapo

.:mama dhia:. said...

same cam KFC n RFC ye kak??
kene try ni..
tp minggu lepas br g mines..
x pe next time..
price cam ne kak??

Mama AqiL said...

sabtu lepas aku g Midvalley...dh masuk lar restoran popeye nie..tp tup..tup kami keluar coz mcm tak konfiden jee..lagi2 byk nor pekerja bangla kat situ..hahahahha..

tp ni tengok korang makan..dpt sedap plak..harus try nie...

Hezesuze said...

alaaaa jauh lak kalo nk terjah restoran popeye nie..huhu

SyaNa said...

nyum nyum nyummmm
aku pernah try sekali jek

::Mamalyna:: said...

mamadhiya, sedap... tryler..

::Mamalyna:: said...

eima, lagi best dari KFC, ayam die tak berminyak sangat dan tak muak...ajakler panjang try sekali, kat mines tue, dekat jer ngan kita..

::Mamalyna:: said...

Lina, mashed potato tue rasa unik kan...

::Mamalyna:: said...

nojah, balik nanti, makan...kang kfc tue tukar jadi ayam idup plak, hehehe

::Mamalyna:: said...

yana, rege die utk ayam 2 ketul set, dalam rm9++... mahal sikit dari kfc dalam rm2 camtu...

::Mamalyna:: said...

anum, kat mines takde plak pekerja bangla.... semua melayu, hehehe...
nanti ko try, pehni aku nak try wendy's plak

::Mamalyna:: said...

heze, sekali sekala drive jauh semata2 nak makan popeyes, apa salahnyer..

::Mamalyna:: said...

syana, tryler lagik...hehehe