Thursday, October 7, 2010

Kekurangan Kasih Sayang

Lately, ai ngan asben malam2, memang takde keje lain... menggulung popia untuk tempahan kengkawan yang order... dan lyna telah mengalami kekurangan kasih sayang dalam masa 3 minggu nie... cian die... main sorang2, tengok tv sorang2... kalo tak, biasa ai tengok tv same2 kat hall tue, ni ai still tengok tv tp ai tengok sambil menggulung kat area meja makan... tp still tempat yang same coz ruang makan n hall umah ai tue sama jer, takde partion pun...

Kesian kat dia... tp harap die faham yang mama ngan ayah die sibuk skang nie... nak cari duit lebih sikit... ni gambo malam semalam, ke hulu ke hilir round dalam umah tue, main ball, main masak2 dan macam2 lagiler... kadang tue nampak jugak die protes kat kami, ada jugak kaco2 kami tp pehtu die okey balik.... ngan syarat, sila bukak channel kartun untuk die... Dipendekkan citer, ai ni dah bolehler hafal kartun Upin & Ipin, Tom n Jerry ngan Handy Manny tu, hehhehe

7 comments:

nigina said...

tu tanda dia suruh bagi kawan... bagilah kat dia adik... cian dia... hehehehhehe

eima said...

meh aku xsport fahim pi umah ko ...fahim pandai ajak berkawan mesti lyna suka ...ko babysit skali la anak aku tuh ...bleh ke ??

BIONIC WOMEN said...

alahai..siannya...tapi lyna mesti paham mama n papa dia cari duit lebih utk lyna jugak..kan?kan?

EiJa ZaQuaN said...

ciannye kat lyna..kena la bg adik kat dia cepat2..hehe..

Hezesuze said...

apalagie uols...buat production non stop katenye coz nak bagi lyna kawan...huhu

AIN said...

ala cianye lyna..
meh cinie sis teman yea..sis pon sowg2 nie...heheh

..nOj.. said...

bagusla. nak dia main sendiri. kalo anak aku rasenye pasti dan gerenti dia nak tolong skali. hehe