Tuesday, October 5, 2010

Jgn Main Lif, Boleh Tak?!!

Ai penah citer kat sini yang lif rumah ai rosak kan... skang nie memang berebut nak naik lif ler...
Semalam, memang ai hangin satu badan... dekat 10 minit kami tunggu lif dan lif tue asik duk kat tingkat 6... sambil2 tue dengar budak bising2 kat atas... ai dah agak, budak tue main lif...tak pun, jenis tekan lif lama2 sambil tunggu kawan...

Tak lama budak tue turun dan sampai bawah, semua masing2 buat muka tak bersalah jer...mendidih dah ati nie, tp sabar lagi... Elok jer kami naik lif dan bergerak dan berhenti di tingkat 6... rupanya ada lagi saki baki bebudak tadik, masuk lif pehtu kuar balik... terus jer ai sound 'JANGAN MAIN LIF, BOLEH TAK!!!!....

Geram sungguh ai, dah tau lif tue cuma berfungsi satu pehtu main plak lif, di waktu puncak iaitu waktu org balik keje... memang dah aim dah geng budak2 tue, tp semua jenis muka tarbal belaka, dan lagi best, budak2 tue rumahnyer satu level jer ngan ai, dan kes ni pun dah masuk dalam aduan penduduk blok ai...

6 comments:

syawalsimpsons said...

adoi...sabar yee kak....ala lif umah saya pun bebudak suka sgt main2....agaknyer umah dorang dl, x da lif kot...

..nOj.. said...

hehehe memang bikin angin betul la. dah la blk keje mmg dah letih. saje la carik pasal bebudak ni

Fieza79 said...

mmg buleh naik angin la kan..kalo fieza pon dah lama kena sound bdk2 tu..hehee sabo je la..

aSmiDar said...

huhuhu..lek..lek...minum air sejuk dulu...hehe

.:mama dhia:. said...

garangnyer akak..
tp sape x angin kalo cam tu..
kalo org org cubit sekor2..
garang x???

eima said...

aku slalu gak sound org besar sekali ..haha
budak kadang tuh aku nk je rembat sekali pala diorg ...