Wednesday, October 6, 2010

Jawapan Giveaway

harga tudung ai yang bling-bling tue ialah RM10 sahaja... dan kawan2 yang meneka ngan betul ialah

1. IZAN
2. AFNE
3. PIJOT
4. MIEN
5. HEZESUZE
ada 5 orang nie tp ai boleh bagi sorang jer... sori sangat2, takpe, nanti ai buat giveaway yang senang lagi yer... ai akan gunakan khidmat random.org jer..
Kisah camne tudung mahal dan ai boleh dapat rege murah..
Malam selepas kami bukak pose kat hotel kat Alor Setar tue aka malam last pose, kami jalan2 area pekan rabu.. kat situ ada kedai tue buat lelong, tudung semua harga RM10 jer.. so ai ngan adik ipar ai ape lagi, belek punya belek, cari yang berkenan... dah rasa time tue semua tudung tue jenis kain yang kita boleh terima ngan rege RM10 tue... pehtu ai gali punya gali dalam timbunan tudung tue, terjumpa tudung nie... pehtu ai rasa kain die, ehhhh, kain tudung nie nampak berkualiti dan corak batu bata pun cantik...so ai rembatler... tatkala adik ipar ai p bayar kat tokey kedai tue then tokey kedai tue cakap 'ehhh...ni tudung mahal, camne boleh termasuk dalam tudung2 nie...erm takpalah, kira ajelah sepuluh ringgit!... pehtu adik2 ipar ai cakap, kak izan untung sebab tudung mahal boleh dapat murah... untungnyer aiii, hehehhe
sape yang menang tue, jap lagi yer...buat 5 org kawan2 nie, tahniah sebab meneka ngan betul..

6 comments:

..nOj.. said...

hehehe dah agak dah. untung ko wei. pesai ko tak gali lg dalam. tahkan jumpe cap ariani plak dlm timbunan tu

nanizamros said...

ejan.. huhuhuuuu
camner nie akak dah kemaruk nak adiah ni.... hehehehehehe

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

takde can la nak menang kalu guna random tu...takpe ar...

.:fyzz:. said...

wah..aku teka ngan tepat sekali..bagi kt aku la hadiah tuh ejan..aku kan ibu mengandung..kan kempunan..hehehe

Echa said...

izan memang dah jangka dah dia nye tekaan betul tadi... tau tadi aku ikut je tekaan si izan.. hehehehehe

aSmiDar said...

laaa....hehe