Friday, October 1, 2010

Geng JJCM Malam Hari - Part IV

Alhamdulillah, GENG JJCM DI MALAM HARI telah sampai di rumah ai... Rabu lepas adalah my turn... So setelah berhempas pulas memasak seorang diri sambil dikaco oleh cik lyna yang notti tue....maka tersedialah menu

MEE HUN TOMYAM
NASI IMPIT + KUAH KACANG
DAGING KICAP
KUIH MUIH RAYA
AIR OREN
selain dari kengkawan JJCM, kami jemput jiran depan umah, kawan asben 1 family dan kawan ai satu family... tu jer... dan di samping itu, kami celebrate besday lyna sekali...

buat kengkawan yang hadir, maaf dipinta jika ada kekurangan dalam masakan atau layanan...

malam nie ada JJCM lagi setelah break semalam coz geng JJCM main badminton...

cam biasa:-
FAMILY POTRAIT @ MY HOUSE
candid!!!!!

2 comments:

..nOj.. said...

mane gambo makanan nye ni

::Mamalyna:: said...

nojah, aku tak sempat nak tangkap, bz wei... gile, aku siapkan sorang2 semua... kul 5.30 aku berhempas pulas tau, tetamu datang kul 8