Tuesday, October 26, 2010

Drama bersiri Asmara di TV3

ai skang layan betul citer ASMARA kat tv3, setiap hari Selasa jam 9 malam... Makin lama makin best!!! Tahniah buat Faizah Elai yang berjaya bawak perempuan yg tak tahu diuntung... Ikutkan hati, nak jer ai masuk tv p tampar pp die....ehhehhehehe... punyaler kurang ajar ngan si abang Asmara tue...

tp nak tergelak tengok watak fiza elite tue... bukan main duk nasihat adik die tue, sedangkan die tak tau langsung perkara sebenar.... boleh plak tue nak marah2 Asmara... sedangkan Asmara tue dah jadik 'pak sanggup' bagi menutup perbuatan adik die...

Tak sabar nak tunggu episod minggu depan... Ai rasa kan, nanti Zalia tue jatuh hati kat Asmara ler...

*sgt berhati2 taip asmara nie, takut2 tertaip asrama*

6 comments:

Zimah said...

koi pun baru tgk minggu lepas..tp semlm tak tgk..tidokan adam..terus tertido..skrg ni aku layan chinta..

suhaila said...

kan..geram betul tgk si zalia tu..tapi tu la, watak si fiza tu ntah hape2..takde pon takpe...another good drama from suhan movies n sharifah abu salem...

[-suziey-] said...

la best ke cite ni..adeii..tgk skali xsanggup nk tgk sbb melampau btl pompuan tu buat kt asmara..haih..

..nOj.. said...

smlm pas berita tak sempat tukar cenel terus buat keje di dapur. nmpk gak la cite ni. sape yg jadik laki ni wei. pelakon baru ke

shiemz said...

ejan, xde testing ke popia tu...hahaha....

Jieda said...

ending citer confirm zalia akan jatuh cinta ngan husband dia he3.Tak suka la tengok lakonan Fiza Elite tu.Asyik nak marahkan Asmara je.