Saturday, October 16, 2010

ApeLer Punya Perangai Nie..

Entry semalam, memang ai marah... marah yang memang marahler...marah super marah...
Mungkin ai agak kasar dan kejam or malukan die ngan sebut semua perangai die... tp tu sebahagian sahaja, ada lagik perbuatan die, sampai tak mampu dah ai nak tulis sebab DIA memang takkan sedar atau buat2 tak sedar atau memang sengaja tak nak sedarkan diri die yang semuanya PERFECT itu....

Pas lunch, ai naik ofis, tengok ada ym tanya 'Ejan ko marah sape'... ai boo layan, mood marah lagi, hehehe... pehtu malam semalam, ai tergerak hati nak mesej member yang ym tue, konon nak beri jawapanler...

sekali member nie balas mesej 'bila? nanti aku baca yer...aku tak on ym pun, berukben tinggal kat ofis'.... ai cam pelik, ai jawab 'ko ni wat lawak ape? bukan ko ke yang ym tanya aku nie marah sape? n ..... pakai id ym ko? dan member tue jawab 'Sumpah nama Allah aku tak ym. aku tertgl broadband. tak caya ko tanya laki aku'..

dan ai dah dapat jawapannya... Sanggup pakai id kawan semata2 nak korek rahsia... dan plz beware pehni yer kengkawan, tak semestinya kawan2 kita yang online tue adalah kawan kita yang sebenar.... Ape punya perangailer... Kalau wat perkara tak elok tue, sekarang nie sat jer Allah dah beri petunjuk...

Takpelah kawan, ai halalkan semua cerita2 ai yang ko p jaja sane sini, siap tulis entry perli2 laki aku, bab2 tu ko memang terer kan, kutuk aku masa aku tukarkan taska lyna, kondem bisnes aku... tp ternyata ko memang TAK PERNAH NAK BERUBAH DAN BERUBAH...

Cam budak2 plak bergaduh, ermm lantakler... coz ia melibatkan isu rumahtangga ai..

5 comments:

dilaOHdila said...

tukar pword....
muah2an dia insaf...amin

Mama Zharfan said...

kena hati2 kan...manusia ni mcm2 hal..yg tak best bila ada yg dengki mcm ni

nurulazham said...

ya Allah...
sanggup guna id org lain utk korek citer..
mujur u x layan ym tu td...

Nad @ MamaZakwan said...

hemm,org yg camni sbnrnye mmg kekurangan kasih syg..
tu sbb die sgt cemburu dgn kebahgiaan famili org lain..
sampai sanggup tabur fitnah dan menjaja cerita..
jgn dilayan..lagi dilayan lagi dia rasa berkuasa, huhu

aSmiDar said...

Die ade blog eh??