Sunday, September 19, 2010

Selamat Hari Raya AidilFitri~ Maaf Zahir Batin

*STICKY MODE*
Ai, MAMALYNA sekeluarga ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, Maaf Zahir Batin kepada semua kengkawan blogger yang mengenali diri ai secara lahiriah atau di alam maya.... ampun maaf dipinta jika ada tersalah tulis, tergurau senda yang melampau atau coretan maya ai ada mengguris hati kengkawan kalian...
Buat DSS June99
Nojah, Izan, Nogha, Anum, Echah, Gdah, Emi, Pjot, Midot, Along, Lin
Ai mintak maaf wei.. walaupun gurauan korang membuatkan ai rasa nak lempang laju2 jer tp kita masih kawan kan, hehhehe... untungnyer ada blog coz even di mana korang berada, di timur, utara, selatan tp kita still keep in touch...

Senior n Junior DSS
Kak Mimi, Kak Ratna, Kak Ina, Kak Ayu, Lia, Mel
Selamat Hari Raya, nanti upload gambo bebanyak yer... Maaf zahir batin dari ejan sefamily

Kengkawan Blogger
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin... peh raya, kita upload gambo raya bebanyak yer... ai bersedia nak jamu mata n baca kisah korang beraya, hehehhee

Sekian, terima kasih.

24 comments:

umilia said...

aku pun same..mintak maaf byk2 klu ade tekasar bahasa tesilap kate ms komen2 kat blog ko ni..blk kg tu behati2 memandu ye..selamat hari raya maaf zahir batin..

.::Lynn::. said...

selamat hari raya.. kita pun nak minta maaf kalo ada terkasar bahasa..selamat Hari Raya Maaf ZaHir Batin

LYaFRINA said...

izan..
lya pon sama...

selamat hari aidilfitri buat izan n family...

maaf zahir & batin

Afne said...

slmt hari raya, maaf zahir batin. walaupun kita tak pernah jumpa, mcm dh kenal mamalyna. trm ksh atas sokongan sbg kwn blogger.

Zimah said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada mamalyna, himly dan lyna..semoga syawal ini lebih bermakna..jgn lupa update byk2 psal raya ek..hehe..aku mmg rajin bace blog ko..hehe..

Zaidah said...

selamt hari raya maaf zahir na batin...

..nOj.. said...

slamat hari raya wei. mahap zahir dan batin

fikaryna said...

selamat hari raya jugak..maaf zahir batin..

semoga setiap perjalanan selamat hendaknya..

~aSHa~ said...

Amboi hang...nak lempang2 kami nahh...ahahaha kek nye nak mintak ampun...


ok aku pun..selamat hari raya wei...jgn lupa jemput la ke rumah aku...aku di pahang taun ni...lepas tu raya ke3 atau ke4 pulang ke umah mentua lak....

jgn lupa ye dtg umah

aSmiDar said...

Selamat Hari raya juge untuk mamalyna:)

Tak sabar nak tgk gmbar raya budak kecik sorang tu..mesti comel berbaju kurung..huhu

.:fyzz:. said...

wey awal nya ko ucp selamat hari ghaya wey..takpa2..kami semua maafkan hg..hhe..aku pun sama la.andai sepanjang perkenalan kita dri thn 1973 hingga skang..eh 1999..hingga sekrng yg dh berbelas thn nih aku ada wat silap dn salah kan..
hg pun ghaya nih mai la umah aku..

Selamat hari raya maaf zahir dn batin..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Lebaran jugak..

mamalieyna said...

comelnye kad raya tuu..^_^

*selamat menyambut hari raya aidilfitri buat mamalyna sefamily! maaf zahir n batin!

faten edura... said...

selamat hari raya...

SyidaGorjes said...

chomel la katun tu!
selamat hari raya, maaf zahir batin kepada mamalyna sekeluarga...

ann @ hatiberbunga said...

selamat hari raya!!
maaf zahir batin ye..

balik kg, kem salam ngan sedaramu, sekawanku itew.. ;)

mummy_ayu said...

comelnye kad raya..selamat hari raya & maaf kalu ada salh dan silap...nanti amik kad ayu kat blog yer..

suamihanyisterizuki said...

selamat hari raya...ampon dan maafats silap bicara kata...

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

Selamat Hari Raya ejan, akak pun nak minta maaf kalau ada salah dan silap.. Berhati2 di jalan raya bila balik kampung nanti.

Fieza said...

Selamat Hari Raya jugak mamalyna..ampun maaf dipinta n moga happy selalu..Hati2 dijalan raya k

{ e'mie } said...

sama lah ngan aku yer ejan...maaf jua dipinta n selamat menyambut aidilfitri..ko doakan aku selamat bersalin lepas raya n selamat balik kg berhari raya yer...

aiDieNa said...

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin buat Ejan sekeluarga juga.. drive elok² tau.. :)

Diana Sulaiman said...

selamat hari raya... maaf zahir & batin

dilaOHdila said...

selamat hari raya. mohon maaf zahir baten.....