Thursday, September 23, 2010

Sate Yang Sedap!

dah lama sangat2 tak makan Willy Sate kat Ramal Junction Foodcourt... sebabnya tak larat nak tunggu coz org ramai sangat2.... petang senin ari tue selepas bawak lyna check up klinik, terus menuju ke sini coz kami tak makan thari lagi... nampak plak sate tengah di bakar, so ape lagi...orderler....

Bestnyer makan time sate panas, pehtu mulut berminyak2 sikit kan.. memang sedap sangat2!

Sate Willy memang best, betul kan MEL & NURUL?

5 comments:

syawalsimpsons said...

akak sate kat bangi gate 1 pun sedap..kat restoran Brother`s corner..mmm...2 pun terangkat gak...tapi yang penting sy nak gak la try kat tmpt akak ni.,..

qasehadam @ nurul said...

yup..opkos org kajang semua tau sate yang ni sedap sbb dagingnye tak liat bebudak leh makan..agak2 willie ni amik tak kalo tempah bebanyak uhuksss..kenkadangkan dah buleh kenal dah sate kat umah org tempah dari mana huehue.

mummy_ayu said...

nampak pun sgt menyelerakan .... yummy...

eima said...

dulu selalu pekena satey willy nih zaman my SIL belum pindah ...zaman dok sg.ramal .. bleh dikate kan pi uamh die semata nk suh die banjer satey nih ...hahah

Adlina Husaini said...

eh kat mana sate tu?
*dah tak lalu nak makan sate kajang