Friday, September 3, 2010

Sangat Tak Sesuwai

banyak bebenor skang pokok2 kat area ofis ai nie.... ni letak kat lif... minggu nie tekan lif celah2 daun... nanti naik keje lepas cuti raya, tekan lif celah2 batang plak...

for me, less is nice!

6 comments:

BIONIC WOMEN said...

kalau ler orang yg baru datang ke opis tu..mesti x jumpa cari maner nak tekan lift tu..terkial2 gak..hahah

::Mamalyna:: said...

mamadhiya, tu ler...tp kami ada 3 lagi button lain..yg satu nie memang tertutupler..

nanizamros said...

iyo lerrr ejan rase mcm dah duduk kat utan rimba dah rasenyer....ijau jerk... serabut satu hal...
peh tu seram pun ader takut ader yg main cak cak lak...
jgn balik dr cuti raye nanti ader binatang ler pulak heheheheh...;-)

eima said...

sabo je la...
sape deco tuh...
ko komplen la...

::Mamalyna:: said...

kak wan, hehehe.. tuler pasai..

::Mamalyna:: said...

eima, ai tak tau...ari tue tengok bersepah pokok2