Tuesday, September 28, 2010

Kenaikan Harga Crab Stick

Semalam, ai ngan asben p cari stok untuk buat crab stick popia... alangkah terkejutnya kerana crab stick telah naik harga!... tak tau ape masalahnya, mungkin susah dapat ketam kut.... berbelah bahagi hati ai nie.... serba salah dibuatnya... tp ai takde pilihan, ai buat keputusan ni ngan keadaan terpaksa...

Ai dengan rasa rendah hati ingin memaklumkan bahawa harga crab stick popia untuk 20 pcs - RM3.50
maaf sangat di atas kenaikan harga ini..

17 comments:

Nigina said...

kira murah lagi tu tau... tu lah adik i ckp murah betuii u jualll... dgr kata dia dah order yer... hehehhe

Me_Lina said...

alahai berbaloi la naik izan... sbb izan jual murah.... kalu naik harga pun... sbb kita nak jual effort kita jer... penat pe nak wrapping tu... for me... xde la mahal pun... heheheh

::Mamalyna:: said...

nigina, ye ker...riso sangat2...terpaksa naik harga.. a'ah, die dah order 2 peket...sat lagi nak p antar kat die..hehehe

Zimah said...

kira murah lg la tu..20pcs RM3.50..satu baru dlm 0.18 sen..kira murah lg tu..penat lelah ko menggulung lg..

::Mamalyna:: said...

Lina, riso takut kengkawan cakap ape...tp i terpaksa...tq so much:D

::Mamalyna:: said...

zimah, ko punya popia dah siap tau... riso zimah, tp terkejut coz crab stick dah naik harga..

cik puan akish said...

mender cenggitu pon nek rege ye sis...emmmm....agknyer ssh beno nak dptkan ketam..:(

Adlina Husaini said...
This comment has been removed by the author.
Adlina Husaini said...

takpelah..ina still proceed wif da order

btw, crab stick tu just flavor je ketam tapi its still ikan..ntah le kenapa mahal bebenor kan..

ina hari tak nak buat steamboat ngan sushi, nak beli byk2 juga tapi sekali tengok satu peket kecik tu dah RM4.00 satu..terus cancel


entry hangat:
tips elak bercerai

eima said...

weh yg aku bila nk anto ??

..nOj.. said...

takpe la wei. ko meniaga kan. takkan la nk rugi wei

~aSHa~ said...

weh kira murah la tu..org lain 10 agaknye 3.50...

ummi sofiyyah said...

salam,
ummi nyer order blh dpt harini kan? kul brape n kat mn? ummi kat mof

Zimah said...

izan, thx anto popia ketam td..pantas sungguh ek service mung..hehe..

ummi sofiyyah said...

time kasih juga...x sangka kita ni dekat je yer...blk ptg sat g terus nak goreng tuk jaws yg kelaparan balik dr sekolah...

Hezesuze said...

now kan musim ujan so susah kot nk dpt crab kt laut sbb tu ergenye naik...hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

owh iye ke dh naik rege?
lama dh tak beli paket, mkn pn dlm yong tau fu aje..
feberet tu, skali bedal 5,6 stick pulun sesorang..
pas ni sure rege yong tau fu pn naik skali.. huhuuhu