Wednesday, September 29, 2010

Geng JJCM Malam Hari - Part II

Malam semalam kami serbu dua rumah...okey, nie umah first iaitu umah Olin + Mr. Siddiq... sedang kami sampai, Mr. Siddiq tengah masak mi goreng yang superrrr powerrrrr, bak kata asben ai, mamak pun kalah...hehehhe

posing kat umah orang:)
Lyna memula sampai cam biasa malu2 cam mamanyer:P pehtu terus tunjuk belang die....

dan boleh lyna main au chak ngan anak jiran olin nie... dah meka kata, kami nak terima menantu... tp serius, budak nie baik sangat2.... Si abang nie elok sangat melayan adik die makan

akhir sekali:-
FAMILY POTRAIT @ RUMAH OLIN
TQ Olin yg bertudung merah dan Mr. Siddiq yang berdiri sebelah asben ai (bukan yang berkopiah tue, turn die ari jumaat nie)

6 comments:

MRS. K said...

lama tak masuk umah kuaters.. ada sesape dok kauters nak buat open house, jemput la daku

eima said...

aku tak wat la K ... sorry ...huhu

BIONIC WOMEN said...

best nyer g jjcm..hehehe..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehhe...rindu yek..

::Mamalyna:: said...

eima, hehhee.... jawapan ikhlas eima kepada k

::Mamalyna:: said...

mamadhia, memang best dan seronok...