Wednesday, September 8, 2010

Balik Kampung...

Ai dah start cuti hari ini... Insya Allah, petang nie kami sekeluarga akan gerak pulang ke kampung iaitu kampung ai KAMPUNG BUKIT BETONG, KUALA LIPIS, PAHANG....
berbuka puasa di sana atau dalam erti kata lain, beraya dulu ngan mak ai...sob! sob!

dan pada hari khamis selepas subuh, bergerak ke ALOR SETAR, KEDAH aka pulang beraya ke rumah mertua... ai bercuti untuk hari raya selama 1 minggu dan insya Allah akan naik keje pada 20.9.2010... blog pun mungkin bercuti kut tp jika ada masa terluang atau cukup kelengkapan untuk mengupdate blog, Insya Allah, ai akan coret2 kat my luvly blog nie yer...

Kepada kengkawan, berhati2 di jalan raya... semoga perjalanan anda diberkati dan selamat sampai ke destinasi yang dituju...

6 comments:

.::Lynn::. said...

'SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI'

mamalieyna said...

ooo mertua org Alor Staq eh..jauh gak tu travel dr pahang ke kedah nntinya..moga perjalanan berjalan lancar! ^_^

kita balik kedah je..yeaa..rabu dah masuk keja..huhu..

*BERHATI2 DI JALANRAYA YEE...!

..nOj.. said...

slamat ari raye weh

mummy_ayu said...

selamat balik kg...
sgt jelos sbb ramai dah cuti..ayu still jaga opis....

umilia said...

behati2 blk ke kg tu..smoga slmt tiba ke destinasi yg dituju..

.:fyzz:. said...

hati2 di jalan raya..kalau dan tuh singgah la umah ku ..