Tuesday, September 28, 2010

Alhamdulillah...Tq Kengkawan

Hari ini baru genap seminggu ai berniaga... alhamdulillah, sambutan menggalakkan dan disebabkan popia nie homemade by me ngan my asben, so ai kena ambik order dan pilih hari utk hantar... kalau nak dapat on time, maaf bebanyak memang tak dapat tp Insya Allah, ai akan try jugak...

Buat kengkawan ofis, yang ada repeat order, tq so much dan yang paling terharu...buat kengkawan blogger yang order, ai appreciate sangat... even kita kenal di alam maya jer, just tinggal komen sana sini dan akhirnya kita berjumpa secara live... ai sangat syok tau! Seronok coz dapat tambah kenalan...

First, Ziemah
ni memang kawan asben...penah jumpa secara live tp jarak jauh time Jcard Day JJ Taman Equine tp tak penah cakap2 dan hari ini ai jumpa personal Tokey Shaklee nie... Tq ziemah coz order popia yer..

Second, Ummi Soffiyah
Alahai, kecik molek jer Ummi nie... dan lagi best, kami satu kementerian tp lain bangunan... memang dekat jer nak deliver popia...Tq ummi coz sudi order..

Third, Ibu Syawal
Ibu Syawal nie kaloler ai berdiri sebelah die, sungguhler katik jer diriku ini, hehhee... tinggi tau Ibu Syawal nie... Tq yer SU coz sudi order popia akak...

Insya Allah, semoga bisnes ini berkekalan...

9 comments:

aSmiDar said...

waa..maju jualan..
huhuh..kalau buat delivry..eda pon nak rasa..:)

Zimah said...

sesama..ptg ni nak goreng buat buka puasa..akak kat opis ni pun beli 1 paket dari aku..sib baik aku beli 2..hehe..nnti aku repeat order ek..ada kwn opis ni tnye..

::Mamalyna:: said...

ida, boleh nak buat delivery tp takut sampai kat ida tak okey coz jauh p kelantan tu, hehehe

::Mamalyna:: said...

zimah, ye ker...bistu ko merasa sepeket ajelah yer...takpe, nanti boleh repeat lagi yer..

MRS. K said...

tahniah.. makin maju.. nanti leh buat GA crab stick! hehehe..

~aSHa~ said...

wah tahniah makin maju..

kalo pos elok ke?

kalo idak leh aku order tuk open house umah aku kamis ni....

zimah tu lupa betul dgn kawan sekolah dia ni...jgn lupa ajak aku makan sekali tau bila dah goreng..ehehhee

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehe...tq...takkan nak wat giveaway popia nie... menarikler contest tue tp lyna takde bucuk2...bucuk die botol susu jer..

.:fyzz:. said...

tahniah ejan..pasni jadi usahawan frozen yg berjaya la..musti sedap nih..

ummi sofiyyah said...

hehe..kite mmg kecik jer...(comel...*perasan*!)mlm td dah goreng...mmg mabeles la popia crab stick ejan ni...mula2 goreng 10 jer pastu tambah lg 10...sepeket tu lenyap dlm masa beberapa menet jer...sib baek beli 2 paket smlm..bukak posa hrni nak goreng lagi...mmg sedap..! rugi sape x try...