Monday, August 23, 2010

Bling2 Like Mak Datin!!!

Hari ini ai pakai tudung baru, bling2 lagi(perlu ke nak bitau, hehhehee).... kaler pink! penuh manik atas pala, depan dan belakang tudung! Ni tudung manik penuh yang kedua.... sebenarnya ai takdelah minat sangat coz die nampak heavy, tp disebabkan ia murah, selesa dan matching ngan baju ai, ai redhakan diri, hehehehee...

21 comments:

~aSHa~ said...

org berani je pakai bling2 ni..ko mmg berani bergaya....thumbs up

Fieza79 said...

ok je kalo bling2...skrg kat mana2 dh tk kesah tudung bling2 gitu...cantek..!

Adlina Husaini said...

wah glamer lah..kelass gitew
btw u kementerian mana eh? duk dlm putrajay jugak?

syawalsimpsons said...

waaahh gitu akak...dah macam "MAK DAT" dah saya tengok....tau ke mak dat?????? mak datin la kak..hohohoh

Zaidah said...

cantik ape...yang penting kita suka kan tak kisahlah bling2...

MRS. K said...

blum ada keberanian nak pakai.. dah beli tapi bagi mak! huhuhu

.:mama dhia:. said...

dasyat tul bling2 tudung akak..
tp tak pe..secretary haruslah glemer kan???

mamalieyna said...

oooh ada 1, tp tak pakai2 lagi, terasa overs pulak, tp tgk org lain pakai..ok jer.! ^_^

::Mamalyna:: said...

gidah, hahaha... aku redhakan diri jer nie, heheh

::Mamalyna:: said...

fieza, hehhee...ai pun tengok, ramai jer org muda pakai, so ai pakai je lah...tp takdelah kerap..

::Mamalyna:: said...

adlina, ai keje kat jabatan penilaian, mof... duk pjaya kat fasa 12, p9

::Mamalyna:: said...

ibusyawal, kalo nampak pink lady bling2 kat p2, tu akak yer...hehehe

::Mamalyna:: said...

zaidah, hehehe... tudung ni mampu milik pehtu matching, tu yg rembat n redha pakai, heheh

::Mamalyna:: said...

mrs. k, hehehe... ai pun bling2 ni ada 2 helai jer

::Mamalyna:: said...

yana, hehhehe...gila glamer akak ari nie, hehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, ai dulu pun camtu jugak, segan kaedahnya, tp pakai ajelah, hehehe

Sidratul Muntaha said...

monday bling - bling!

sarah-najwan said...

kite pom skrg da paki tdg awning ni..dlu kemain takut jd cam bibi..tp yg bling2...lum berani nk pakai weh...hehe

..nOj.. said...

wow gelemer weh. hehehe. ko mmg suka bling2 gini kan. ok la tu weh. ko beli mane ni wei. murah tu brape murah?

Momma Mia said...

huhu gojes!!
skali skala cam mak datin apa salahnya

aSmiDar said...

meriahnya makngah..hehe