Friday, July 9, 2010

Petang-Petang Ni Pekena Kopok Lekor, Konpom Syok kan..

Ni gambo 2 hari lepas, kopok lekor fresh from ganu.. sangat2 sedap! lagi sedap sebab ia free kan... macih anum:D

Ni kat umah ada lagi balance 4 batang, memang plan tuk digoreng petang nie... sos colek die, memang terbaekler...pedas2 manis, kat sini ada jual ke? atau memang sos tue hanya dijual di gerai kopok lekor yang kita beli?

Ada sape2 bleh jawab..

7 comments:

eima said...

yg aku tau mmg jual kat kedai tuh sendrik la.. tak de jual kat cni ...

br pas mkn ....beli kat pasar p.8 sodap gak ...klate mari ...ikan pun byk ..

mama zharfan said...

meleleh2 air liur me tgk pic ni...sbb me memang 'hantu' kepok lekow..me boleh mkn kepok ni byk2 mcm mkn nasi...
nak kena tunggu balik msia la...huhuhu

ratna said...

tertelan-telan air liur akak tgk kopok lekor tu ijan..

[-suziey-] said...

adeiiii..dh la mmg tgh lapo nih..huhu...sedapnya kopok leko..cicah dia pn maveles

maszmadi said...

wah!! sedapnyer.. smlm bru dpt mkn yg fresh jugak.. n ditmbah lagik dpt free.. mmg sodap gilorz..

ejaMaria said...

klu yg sedap mmg kat kedai die la... kat sini punye biasanya tak sedap!

umialya said...

kopok ni kena mkn panas2, sedapkan!!