Saturday, July 31, 2010

MLM vs Skim Cepat Kaya

Baca paper Utusan Malaysia ari khamis yang bisnes MLM tp tak didaftarkan dengan betul, sudahnya MLM tue diklasifikasikan sebagai SKIM CEPAT KAYA....

Memang ramai member join, ada yang masih asyik masyuk join, dan ada yang berhenti.... nak masuk tu, kena wat loan beribu2 kan.... Pada yang telah berhenti tue, kira okeyler kan.. ni kepada yang tengah rancak buat MLM tue...ape nasib mereka selepas ini...

Ai ngan asben, bila tau perkara nie, mulaler risau nasib kengkawan yang join...

4 comments:

zahira said...

MLM apa? cite la skit

::Mamalyna:: said...

ni MLM DCHL tue kan..

faten edura... said...

kawan sy pun ada masuk kak..dalam kelas masa lecturer ngajar dia asyik tdo je sb mlm2 g meeting MLM tu la..ble kawan tegur xnk dengar..

Nigina said...

kekadnag ada yang berhenti keje kerana pasal tu.. bila masuk FC tu ada jadi takbur dan bongkak... ada member dah berapa orang berhenti keje... tgk apa dah jadi... lagi satu culture hidup MLM ni i tak bape suka...