Friday, July 30, 2010

Dandan Rambut Yang Comel

Semalam petang, ambik lyna kat taska... cam biasa, lyna mesti dah wangi2 coz kul 4, meka dah siap2 tunggu mak pak ambik sambil2 tue meka adaler xtvt mereka kan... oh yer, taska lyna tiap2 minggu ada tema... tema minggu nie adalah 'FESTIVAL'... apa yang berkaitan festival yang cikgunyer ajar, ai pun tak tauler...

Bila lyna dekat ngan ai jer, ai tengok rambut lyna didandan comel...
cutenyer... rambut lyna dah panjang kan...tp disebabkan ia curly sikit kat bawah, bila rambut lyna lepas, so tak nampak sangat panjang... bila tengok balik rambut lyna cenggini, tetiba ai teringat citer cina yang kungfu... kan hero2 meka rambut tocang belakang cenggini...

meh kita tengok muka lyna bahagian depan plak..
bedak bertapuk....hehehhee...disebabkan kening lyna yang lebat, so kat area situ paling banyak lekat bedak...

Cikgu taska lyna, hari2 ikat rambut lyna ngan macam2 pesen.... ada tocang dua, ada tocang dua bulat, ikat ponytail dan macam2ler... Hari ni tak tau pesen camne plak, hehehe

10 comments:

eima said...

tomei nye ...
bulu mata lebat ngan panjang ....

Me_Lina said...

sebijik mcm alya... ahehehhe...

ejaMaria said...

hehehe... cikgu taska layan boring petang-petang...

ejaMaria said...

hehehe... cikgu taska layan boring petang-petang...

ejaMaria said...

hehehe... cikgu taska layan boring petang-petang...

::Mamalyna:: said...

eima, tq... bulu mata tu ikut kami berdua...hehehe cuma lyna bulu mata die tak melentik sangat2..

::Mamalyna:: said...

Lina, tu ler...alya pun rambut curly kat bawah kan..hehe

::Mamalyna:: said...

eja, tu ler...seronok agaknya wat macam2 pesen rambut kat anak murid..hehe

..nOj.. said...

wei panjang nye rambut dia. tak sangka. tp rambut dia mmg lebat lahir2 aritu kan

::Mamalyna:: said...

nojah, memang pun...lyna rambut lebat, aku dah 2 kali potong layer rambut lyna tu..hehe