Saturday, July 17, 2010

Apekah Perasaan Anda?

Sedang isteri melayan komputer, si asben dan anak telah berdengkur di depan tv.... bila mata isteri sudah mengantuk, isteri pun menutup segala mala suis komputer yg ada.... basuh muka dan gosok gigi dan ready untuk tido... waktu tue dah pukul 2 pagi

Sedang elok jer landing, tetiba asben terjaga dan berkata 'ayang, lapaq....', sore tue bunyi sayu jer.... isteri malas nak layan, iyeler, dah nak tido dah, bleh die kata die lapaq.... dipujuk rayu supaya bersiap dan pegi kedai mamak dan isteri pulak memujuk raya, supaya tak payah pegi ngan alasan anak tido dan malas sebenarnyer, dah paksa si asben supaya makan jer megi kat umah...tp si asben tetap merayu2 suruh pegi makan kedai mamak jugak2

Akibat terpedaya ngan pujukan asben, si isteri pun bersiap sambil membebel (ko ingat ko sorang bleh membebel, ai pun blehler:P).... didukungnyer si anak dan menuju ke kedai mamak....

Ai cuma order roti kosong kuah banjir jer, dan asben megi goreng.... ai makan dah tak lalu dah... dalam roti canai tue ai bleh nampak bantal, ehhehehe

jam di kedai mamak yang menunjukkan pukul 3:25 pagi...

5 comments:

diana said...

kesian kat anak je la..hehe..

qasehadam @ nurul said...

ya ampunnn supper memalam ke..hheehe sahur ke ape..huhuhu mesti mmpi mi maggi tu yg terus ajak g mamak tu

maszmadi said...

aduhai.. x besh nyer.. tu la, yg kdai mamak tu pon x tau nak tutup ker.. isk

syawalsimpsons said...

abis g mkn...anak still tdo ke... x pela kehendak suami...yang baik harus di turuti...x gitu...

::AyahLyna:: said...

Bila masa plak aku makan meggi goreeng sah sah laa p kedai mamak tue separuh sedar laa tue...Ai makan nasi goreng ayam ok...