Wednesday, June 2, 2010

Virus Apekah Ini....

Alhamdulillah, ai sefamily selamat sampai ke putrajaya pada kul 11 malam semalam....badan letih giler2.... lyna plak disebabkan dah charge kat dalam kete, so malam semalam die jadi aktif sangat2... kul 3 pagi baru tido... ai tido2 ayam tp asben ai berjaga coz tengok peel si lyna tue... pujuk camne tido pun, tak mo... leh lari2, p main2.... ati dah riso dah, kut2 ada mende lain ikut coz kami travel malam kan... tp nasib baik takde ape2 yang berlaku....

so hari ini ai EL dan my asben MC coz kakinya terseliuh time kami balik kedah ari tue... tp lain plak jadinyer... ai kena serangan cirit birit... letih betul badan duk ulang alik toilet... tak tau salah makan ape coz kami makan makanan yang same jer semua.... tp ai sebenarnya dari dulu lagi camnie... perut sensitif... org lain semua ok, tetiba perut ai sorang jer tak okey... ingat lagi roomate ai cakap, ko nie ejan, perut pesen ape... orang lain makan, takde ape2, ko sorang jer yang sakit perut... Kalau org lain sakit perut, ai lagiler menjadi2 sakitnyer....

so ai p klinik n ambik MC.... yang tak bestnya, sakit perut tue masih lagi serang perut ai nie.... tak tauler esok camne, harap2 okler... esok ai dah naik keje.... tp kalau still tak ok, nampaknyer ai kena mc lagiler....

10 comments:

Fieza79 said...

if mkn kenduri je biyase skt2 perut...

::Mamalyna:: said...

fieza, kebiasaan memang camtue, tp perut ai lain... kalau ada jer tak kena, mesti ai sakit perut tp yang peliknya, org lain semua okey jer...

~aSHa~ said...

makan la pil ceketeon

dilaOHdila said...

suka tgok umah baru lyna...kalorpull

mamalieyna said...

uuuhhh cirit birit sangatla takk best..seksa weeeh!

..nOj.. said...

hehe biasa la tu. cam perut aku. ni pun tgh sakit ni. dh lambat g keje td kes duk ulang ke toilet. hampeh je

::Mamalyna:: said...

GIDAH, aku dah makan ubat klinik dah..

::Mamalyna:: said...

dila, hehhehe...toce2...pink kaler tue..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hehehehe...memang seksa giler...tak larat dah nie...

::Mamalyna:: said...

nojah, hehhehee...sangat2 tak syok kan...