Saturday, May 8, 2010

Pagi Ini Yang Huru Hara

Ari nie plannya ai nak p Ca4, Alamanda sesorang.... kenapa ai pegi sesorang, coz asben ai ada tournament tenis... gerak dari umah tadi kul 7 pagi gitu... so kad atm maybank ai die letak atas laptop.... Pas jer die pegi, ai pun sambung tido... lyna dah bangun n wannyer jaga...

Ai bangun tido n kiranya nak bersiap2 gerak ke ca4 ler.... tengok atas laptop, kad dah takde... tanya mak, die tak tau ape2.... melilau ai mencari kad ATM tue... semua ruang kat umah ai ni ai terjah... ai memang hangin dah... kat mane plak letaknyer... kad tue dahler kecik kan... sampai ai turun bawah umah, cari kut2ler lyna campak kat dari celah tingkap umah ai yang tingkat 12 tue... cari puna cari, memang takde..

Malas nak pikir even dalam hati duk riso, cecepat ai transfer semua duit dalam kad tue ke dalam akaun ai satu lagi.... tp tu ler, duit tue duk floatingler coz ai transfer dari maybank ke cimb.... duit tue akan appear ari senin nie....

Perkara lain yang ai perlu buat selepas ni, kena p maybank, mintak kad atm yang baru... dan ai tak tau yang ai jadi ke p ca4 ari nie... mood dah tarak!!!

7 comments:

afiq said...

leceh kan kalau dah ilang nih.. kene gi bank buat balik...

~anna&anuar~ said...

aiiiiihhh... risau nye kalo kad ilang...xpe kak ejan... kejap je replace kad dgn syarat, kak ejan p maybank yg x ramai org...

::Mamalyna:: said...

afiq, tue ler... pehni nak p bank plak...

::Mamalyna:: said...

anna, memang riso dik... dah ler ada duit dalam tue pehtu ituler kad gaji akak...

~anna&anuar~ said...

ayayayayaaaaiii... call customer service maybank cpt2 la.. block kad.. sbb ari ni cuti... call center yg 24jam tu...

Fieza79 said...

cpt2 ngn tgu lm2...

::Mamalyna:: said...

anna & fiza, alhamdulillah, kad telah selamat dijumpai...fuhh lega ati ai..