Wednesday, May 5, 2010

Kursus Pengurusan Keluarga (Pasca Perkahwinan)

Iyerrr.... Iniler kursus yang ai dan anum aka Mama Aqil hadir 4 hari ni... Walaupun si Nojah tue gelak beria2 coz kelakar dengan tajuk kursus kami nie....tp kami redha jer.... Dan selama 4 hari nie ler jugak, ai ngan anum together2...dah rasa cam time belajar kat uitm dulu jer... p kelas sama, p makan sama, lepak bilik sama2... gosip2an.... agak2 korang tersedak tue, kami memang mengumpat pasal korang yer.....hehehehe...

Tp serius, layan jugak kursus camnie tau.... hal rumahtangga... selama ni asik kursus bab2 kerja kan, kekadang kita terlupa untuk ambik tau perkara2 yang bleh membahagiakan rumahtangga kita....
cewahhhhh.... tengok anum yang khusyuk tue.... amboi anum, ai tengok ko pandang tu cam nak tembus jer badan penceramah jer.....
Ni ler ustaz Taufiq... Penang mari, keturunan mamak tp die punya ceramah best gilerrrrrrr!!!!

Ari ni, ai dapat tugasan sebagai MC untuk ceramah petang....grrrrr.... mau neves ai nie....

4 comments:

mamalieyna said...

tajuk best tu..mesti tak boring training cam2 ni..dah lak penceramah best! lg bertmbh best! ^_^

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, memang best pun... tak rugi pergi kursus ni..

Mama AqiL said...

sempat lagi ko mengambil gambo aku tue kan...

alhamdullilah..maka berakhirlah kursus kita selama 4 hari nie..mmg betul..kursus ini amatlah berguna..adakala kita terlupa akan perasaan pasangan kita..

pst: jangan lupa peluk suami ko selama 10 saat yea..hihihih

::Mamalyna:: said...

anum, hehehehe... betul num... jom kita peluk asben kita...