Monday, May 17, 2010

I Like This Picture

Semalam, my family kuar p jalan2 kat Taman Tasik di Cyberjaya with my frend... sesambil tue we all tangkapler gambo kan with my frend yang ada DSLR tu...dan iniler antara hasil gambo yang disnap...

Ada sesapa nak wat family photo shoot, plz let me know yer... nanti ai kasik no phone my frend ok...

Jgn plak nak tafsir gambo nie cam child abuse... duk kata nak campak anak dalam tasik plak... kerana hal itu, ai lebih berhati2 skang...

14 comments:

~anna&anuar~ said...

ahahhahaaaaa.... statement sentaaaaappp la kak ejan... i looooiiiikkkeee....

psssssttt... giler la profesional... cnteeekkk superr gmbo niiii......

LYaFRINA said...

wowwww...
sgt2 cun la.. terpegun.. lya slalu berangan nak ambik pic mcm ni.. sgt2 cantik.. sungguh terpegun..penuh dgn kreativiti...

::Mamalyna:: said...

anna, asben akak punya statement tue...hehehe...sentap ke?

::Mamalyna:: said...
This comment has been removed by the author.
::Mamalyna:: said...

lya, tq...ada lagi gambo kami, nanti ai upload yer...tunggu...

~aSHa~ said...

bape ongkosnye?

Fieza79 said...

cantek gmbr...tingin nk wt photoshoot..huhu

pogygrapher said...

muahaaahhaaa...iklan ijan jangan x iklan..

Ain said...

memang chantekkkk....

Ema said...

mahal tak ni? hehehehehe.... cantik2....sgt berseni

Mohd Fauzi Mahamud said...

Puan Ema, tak mahal sangat..rege2 kita saja

::Mamalyna:: said...

gidah, ongkosnyer, sila tanya kawan saya tue yer...

::Mamalyna:: said...

fieza, hehehe...tq... cepat set, bila nak wat...syok ooo tangkap gambo bersama keluarga nie...

::Mamalyna:: said...

Ain, tq..
Ema, tue my photog dah munculkan diri...camne, nak set time ke?hehehe