Tuesday, May 18, 2010

Geli2 Sedap...hehehe

Ai bukan nak citer pasal cik geligeli yang berhati mulia tue.... ni ai nak citer pasal FISH SPA...

Dulu time ai ngandung, ai penah wat sekali, ada promo kat tesco kajang.... Asben ai tak buat time tue, geli katanya coz tengok ikan2 tue tengah 'makan' kaki ai....

so ari tue kami p jalan2 kat jusco taman equine, so ada fish spa nie.... asben ai teruja nak wat... so buat ajelah.... ai ingat nak wat jugak tp sape nak jaga lyna plak kan....

Kebetulan asben ai sorang jer yang tengah wat.... so ikan2 tue kerumun kat kaki asben ai ajelah..

kenyangler ko ikan ari nie, dapat 'lauk' besaq dan baik punyerrrrrr, hehehheh
lyna pun ralik tengok ikan duk 'makan' kaki ayah die...
mulut tue asik sebut ish...ish... means for fish...
kena charge RM5 for 10 minit

10 comments:

~anna&anuar~ said...

terkujat ai... yu nye tajuk... ingtkan ape dah tadi... hahahhaah...

best fish spa ni.. sgt2 release....

maszmadi said...

x penah try cm tgok hubby try jerk.. mcm nak jugak tp geli la.. haha

..nOj.. said...

takut nk test. mcm geli je neh

mummy_ayu said...

suka tgk ..but takut nak try coz ayu nie jenis tak tahan geli..he he he

::Mamalyna:: said...

anna, tajuk biar suspended, hehehhe

::Mamalyna:: said...

masz, rasa best tp memula tue geli sikit coz trasa mulut2 ikan tu ngap2 kat kaki

::Mamalyna:: said...

nojah, memula rasa geli, pehtu ok

::Mamalyna:: said...

ayu, agak2 tak tahan geli, konpom tak bleh buat... memula memang geli pehtu okey jer..

mamalieyna said...

tak pernah buat ni..mcm geli bebenor jer.. =P

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, hehehe...memang geli, kalau tak tahan geli, better jgn wat...