Tuesday, May 11, 2010

AL-FATIHAH - Hari ini Genap 4 Tahun

Hari ini 11 Mei 2010, genap pemergian ayahandaku yang tercinta 4 tahun....
rindu sangat2 kat arwah coz ai memang rapat ngan arwah.... kalau dulu nak mintak ape2 barang ke atau duit ker, mesti mintak ngan ayah coz ayah senang beri... kalau mintak duit tue, mintak RM50 mesti dapat extra RM50...

semoga ayah tenang di sana bersama-sama orang yang beriman...

Ejan, rindu sangat2 kat ayah...

IBRAHIM BIN MAT DERIS

13.5.1936 - 11.5.2006

12 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

alfatihah...arwah ayah ko pergi dua hari selepas tarikh besday ek???sedihnya...moga roh arwah tenang di sana...

.:fyzz:. said...

al Fatihah..dihadiahkan buat arwah ayahnya en Ibrahim..

mmg sedih..msti rindu je kan ejan..tp ingtlah Allah lebih syangkan dia...byk2kanlah sedekahkan fatihah dn surah yasin pada arwah..moga ditempatkan di golongan yg beriman..amin..

.:fyzz:. said...

al Fatihah..dihadiahkan buat arwah ayahnya en Ibrahim..

mmg sedih..msti rindu je kan ejan..tp ingtlah Allah lebih syangkan dia...byk2kanlah sedekahkan fatihah dn surah yasin pada arwah..moga ditempatkan di golongan yg beriman..amin..

.:fyzz:. said...
This comment has been removed by the author.
.:fyzz:. said...

alahai 3 kali aku send ke wey..dh delete dh satu..takpe la yer ejan..:)

..nOj.. said...

aku tau ko mmg rapat ngan arwah ayah. :( alfatihah. moga Allah tempatkan arwah dikalangan kekasih2 Allah. amin

::Mamalyna:: said...

izan, tq...a'ah, lagi 2 hari besday ayah aku then die pergi...sedih2

::Mamalyna:: said...

pijot, tq, memang rindu wei..rindu sangat2...

::Mamalyna:: said...

nojah, tq... tu ler, aku memang rapat ngan ayah..

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

al fatihah... hanya kita2 jer yang memahami erti kehilangan orang yang tersayang

::Mamalyna:: said...

kak mimi, tq... tu ler...hanya kita yg mengerti camne rasa kehilangan ayah..

ratna said...

mamalyna
takziah.. pemergian ayah awak sama tarikh dgn pemergian arwah abang saya yg no.2. tp itu semua dua tahun yg lepas. alfatihah..