Tuesday, April 27, 2010

Sebab utama mau potong rambut lyna....

Sebab rambut lyna cepat panjang.... dahler rambut lebat dan tebal...tengok rambut depan lyna tue...dah nak tutup mata dah...

Untuk rambut depan jer, kami dah penah potong 4 kali
Rambut lyna penah kami potong layer 1 kali
Pehtu mak mertua ai trim rambut lyna 1 kali coz tak mo nampak rambut lyna kembang....

Nak potong rambut lyna kat mane yek yg ok kat putrajaya nie.... tak mauler potong rambut budak sikit jer tp charge mahal... kalau kat lepih tue senang, rm5 jer... murah dan puas ati

9 comments:

Ain said...

salam kenal mamalyna,

lebatnya rambut lyna erk....

kalau kat tempat ain ni sekali potong selalunya dalam 7 ringgit....

mahal jugak kan....

Ibu Ayra said...

rambut depan ayra pun dah panjang... rambut blkg plak kembang, tapi syg nak potong sebab rambut bwh dia curly, atas straighten... tapi rasanya nak nak kena gi trim jugak sket2...

Ibu Ayra said...

ejan, giveaway redcomel tu takleh post entri giveaway tu kat blog khas utk giveaway...kena buat kat personal blog... gi baca balik kat entri redcomen giveaway nih, kat ruangan komen... buat balik k...

iz-AnN عبداللطيف said...

akhirnya aku leh komen...

::Mamalyna:: said...

Ain, memang lebat rambut lyna nie, kadang peluh tue, rimas plak tengok rambut die melekat kat pala... mahal jugak yek kat dungun...

::Mamalyna:: said...

ros, rambut lyna pun curly kat belakang, kalau basuh kepala tue, dah panjang dah rambut die...ye ke, nanti ijan wat balik...

::Mamalyna:: said...

Izan, yes...bagus2...pehni komen yer...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kat segamat potong depan rambut emily RM2 jer

::Mamalyna:: said...

kak mimi, murah gilerrrr.... lagi murah dari lepih...heheheh